Arkadaşlar oyunu ben 15'i gibi alcam online oynamak için belirli bir yerde toplanalım mı? oyun türkçe olacağı için ben nasıl 2010'da EN-1 server'ı oluyorsa 2011'dede TR-1 server'ı olacağını düşünüyorum bu arada Pes 2010 online sıralamasında 12. olan nadirozs nickli en iyi türküm
Pes 11 Online
helal olsun :Dsağol ama gerçekten bir yerde türkler buluşsun pes 2011'de ben pes 2011'in yeni özelliklerine hayran kaldım yani çok kullandığım bir özellik diğer insanlar gibi yok messi yok agüero yok ronaldo yok pato yok agbonlahor yok kaka daha gider bunlar öyle runnerlık yapmayı seven bir insan değilim ben daha çok ara paslarla adamın tam önüne çıkartmayı seven biriyim bu oyundan çok hoşlandım ve bir an evvel bu oyunu almayı istiyorum ve türklerle beraber oynamayı diliyorum mesela 700'lü ranking'lere ulaştığınızda oyunda best yani en iyi oluyorsunuz ve ranking match yani puanlı maç yapmak istemiyorsunuz çünkü yenilirsen -30 puan yenersen +1 veya +2 puan geliyor ve 2 vs 2 maç yapmak istiyorsun bende pes 2011'de bir an evvel 700 'lü puanlara ulaşırım türklerle 2 vs 2 maç yapmayı dilerim pes oynuyorsanız size bir tavsiye taktik olarak "Strong Defence" ve "All Out Attack" oynayın çünkü all out attack kornerlerde gol getirir eğer direk all out attack yaparsanız kornerlerde defansta tek kişi kalır ve takım geri dönene kadar gol yersiniz.
bir helal olsun mesajı geldi bari biri cevap versin.
pes 2011 aldım 0 kadar para verdik, y,ne sorun yine sorun...
Oyunda lag olayını kaldırmışlar süper buna benzer güzel özelliklerde var haklarını yiyemem,ama öyle garip bi durum varki benim canımı çok sıktı...
Bağlantı hızım 7.03 mgbt pingim 26 ms ...
Yabancılarla oynarken sorun yaşamazken Tr içinden herhangi biriyle oynarken oyunda ağırlaşma ağır çekim gibi sorunlar yaşıyorum ve bu sorunu yaşayan başka arkadaşlarımda var.Bu sorun genelde tam can alıcı noktalarda oluyo 2 3 sn gibi kısa süreli olup gidiyo,Türkiyede bana göre benim alacağım en iyi bağlantı ve hız bu,pc min özelliklerine gelince
AMD PHENOM II X 4 945 PROCESSOR 3,00 GHZ 4 çekirdek işlemci
1gb ddr 5 ati radeon hd 5570 ekran kartı
4 gb ram..
bu hız bu özellikte bir pc ve bu sorun...
konami ilgilenmeli umarım düzelir...
nadirosz evet seni görmüştüm serverın birinde ama o kdarda iyi olduğunu bilmiyodum.
pes 11 de online oynamak için oyunun orjinalinimi almak lazım black opstaki gibi ?
pes 11 de online oynamak için oyunun orjinalinimi almak lazım black opstaki gibi ?Elbette.
http://www.merlininkazani.com/PE ... n_zoom-37365p1.html
Ben de bi ara toplama istedim birilerini ama kimse yok. Neyse isterseniz benim nickim beckahma geldiğimde Tr'ye hep bakıyorum am boş. Bir de şu yerden orta nasıl açılıyor sanırım sorun var her yerden orta gol oluyor ben de açmayı bilmiyorum. :D