Pes 2012'yi düzgün bir biçimde yükledim.Rld.dll hatası verdi.Dosyayı gerektiği gibi değiştirdim ama yine aynı hatayı verdi.Bu sefer arkadaşım başka bir CD'den kendi bilgisayarına oyunu yükledi ve sorunsuz oynadı.Aynı CD'yi alıp oyunu ben yükledim bilgisayarımda yine Rld.dll hatası verdi.Ne yapmam lazım?Çok saçma bir şey değil mi?Arkadaşımda çalışan oyun bende çalışmıyor.Sistem temizliği,virüs falan demeyin açıklayıcı çözüme yönelik net cevaplar verin...
Pes 12 hata çıldırmak üzereyim...
1-Eset Nod32 i actığınızda soldan ayarlara gelin ve 'geliş moda geç' e tıklayın.
2-tıkladıktan sonra yukarda pencerenin en üstünde ayarlar cıkacaktır ordan gelişmiş ayarlara tıklayın.
3- Açılan pencerede solda 'tarama dışı öğeler' e tılayın ve sağdaki bölüme oyunu kurduğunuz dosyadaki rld.dll i ekleyin. işte bu kadar
Şu konuyada bi göz at. KONU.
Pes 2012'yi düzgün bir biçimde yükledim.Rld.dll hatası verdi.Dosyayı gerektiği gibi değiştirdim ama yine aynı hatayı verdi.Bu sefer arkadaşım başka bir CD'den kendi bilgisayarına oyunu yükledi ve sorunsuz oynadı.Aynı CD'yi alıp oyunu ben yükledim bilgisayarımda yine Rld.dll hatası verdi.Ne yapmam lazım?Çok saçma bir şey değil mi?Arkadaşımda çalışan oyun bende çalışmıyor.Sistem temizliği,virüs falan demeyin açıklayıcı çözüme yönelik net cevaplar verin...
Virüs programlarının bazıları "Rld.dll" dosyasını virüs sanıyor olacak ki siliyor.
Başlat/Çalıştır/msconfig/başlatma/ virüs programının yanındaki kutucuktaki işareti kaldır.Pc yi yeniden başlat.
Crack dosyasının içindeki pes 12.exe ile Rld.dll dosyasını,oyunu kurduğun yere at ve "değiştir" de..
Son olarak Rld.dll dosyasını C: System 32 ye de kopyala...
Oyunda artık problem olmayacaktır.
bende yükledim rld hatası verdi attım rld yi system32 ye sonra yine hata verdi direk sildim nod 32 yi (ohhh rahatladım valla) bu seferde failed emulator hatası verdi
Hata alanlar oyunu yeniden yükleyin crack yapın virüs koruyucunuzu silin türkçe yamayıda indirin rahat rahat oynayın.
Üstat... Adam gibi bi format cd si bul. bilgisayarını formatla. sistemle alakalı sorunun var. dll dosyaların eksik. Formatlarsan makinayı düzelir kardeşim
bende oyunda bi hata yok ancak oyunu oynarken pozisyon tekrarları aşırı hızlı şekilde gösteriliyor hiç bişey anlamıyorum pozisyonun tekrarından ayrıca maç esnasında korner felan olduğunda ekrandan geçen ligin logosu veya şampiyonlar ligi simgesi gibi şeyler arada takılıp duruyo bu neden kaynaklanıyo pcmin özellikleri değil pes 12 yi pes 22 yi bile kaldırır yani o derece diyim :D :D