arkadaşlar bu kenardan gelip gol atıyorlar pes 2008 buna karşı bir taktik geliştiren var mı
Pes 2008
arkadaşım sana bişey diyebilirmiyim bence o oyunu oynama neden peşpara etmez çünkü oyuun kontrolunden tutta ekran görüntüsüne kadar benden sana tavsiyee fifaya takıll boş verr
efsane18arkadaşım sana bişey diyebilirmiyim bence o oyunu oynama neden peşpara etmez çünkü oyuun kontrolunden tutta ekran görüntüsüne kadar benden sana tavsiyee fifaya takıll boşpeşpara etmez dediğin oyun fifayı her konuda ezer geçer... grafiğinden ,gerçekçiliğine her konuda
eğer sen düşük detayda oynamaya kalkarsan tabiki bişey anlamazsın o oyundan.asıl soruya dönersek kardeşim sen 4-4-2 oynayabilirsin .oyuncular kanatlara dağılmış olsun ve kanatlara hızlı oyuncuları yerleştir.
bir dost doğru demiş. Bende oyundan zevk alamıyorum çünkü sistemim yeterli değil ama yeterli olsaydı PES2008'den inanılmaz zevk alacağıma eminim...
Sorunla ilgili olarak da ben de 4-5-1 tavsiye edebilirim. bir dost'un dediği gibi kanatlara hızlı adamlar koyacaksın. İki tane CMF 1 tane de AMF oyuncun olacak kalan iki tane de zaten kanatlara koyacağın SMF adamlar...
Durarak savunma yapmaya alış.. Defanstayken sürekli adamlarını topa sahip olan adamın üzerine yollama.. Bekle ve boş anında, doğru zamanlama ile X'e basarsan tek hamlede kaparsın topu..
Ayrıca manuel yap adam seçmeyi.. Böylece sadece sen L1'e basınca kontrolündeki adam değişir.. Doğru zamanda doğru yerdeki adamı alırsan savunma yapmada 1 adım daha öne geçmiş olursun..
peşpara etmez dediğin oyun fifayı her konuda ezer geçer... grafiğinden ,gerçekçiliğine her konuda
eğer sen düşük detayda oynamaya kalkarsan tabiki bişey anlamazsın o oyundan.
asıl soruya dönersek kardeşim sen 4-4-2 oynayabilirsin .oyuncular kanatlara dağılmış olsun ve kanatlara hızlı oyuncuları yerleştir.
Sanırım konsolda Fifa veya Euro oynamadın birdost?
evet oynamadım.söylediklerim pc'için geçerli ama konumuz konsol değil pc'deki fifa 08 ve pes 2008.
oyun taktiğin 5 4 1 olmalı 5 li defeansı ip şeklinde ceza sahası önüne diz orta saha 4 lüyü ortadaki 2 oyuncu biraz geriye getir hemen orta saha çigisi arkasına yanlardaki 2 oyuncuları sağ ve sola doğru biraz aç forveti orta saha dörtlüsüne yakalstır kontradan eline ver ok yada aynısını 4 4 2 dene