arkadaşlar ben 2 gün önce pes 2009 (ps2) aldım ancak bir sorun var arkadaşımın bilgisayarında menüden hemen açtık ama ben ps2 de bir türlü şampiyonlar ligi nasıl açılıyor bulamadım. şimdiden teşekkürler
pes 2009 şampiyonlar ligi'ni açamadım
keşke araştırsaydın eskı konsollara atılan bir kazık bu pes 9 u ps2 de oynayanlara şampiyomnlar ligini koymamişlar maalesef
arkadaş büyük ihtimalle senin aldığın oyun un bazı özellikleri çıkartılmış şampiyonlar ligi de dahil dvd kapasitesi yetmemiştir o yüzden giremosun
oLc001ReiSDalavereye Gelmişsin Arkadaşım.
hyr PS2 de ki pes 9 a sampıyonlar ligini koymadı KONAMİ bosuna oyunu birdaha alma
arkadaşlar kusura bakmayın uzun bir zamandır cevap yazamadım. ilginize teşekkürler, ama ben geçenlerde birkaç ps2 cafe ye arkadalarımla baktım orjinal pes 9 oynatıyorlardı onlarda şampiyonlar ligi vardı ve benim aldığım cd den çok farklı görüntü kalitesi filan, yani orjinali aslında çok güzel benimki çekme olduğu için öyleymiş.bir de çok tartışılan bi konu hakkında bir soru sorucam; acaba bu hatalarından dolayı 'bir dahaki oyunu pes yerine fifa al' mı yoksa 'pes in özelliklerini de yabana atma sen pes e devam et' mi dersiniz?