pes 2010 kurdum master league yada normal maclari oynarken hic bir sorun yok become a legend da karakter acinca oyun hata verip kapaniyor. Tekrar yukledim format atıp tekrar yükledim directx ve driverlari guncelledim yine ayni sonuç yardım edecek biri olursa cok sevinirim
Sorun imzası:
Sorunlu Olay Adı: APPCRASH
Uygulama Adı: pes2010.exe
Uygulama Sürümü: 1.0.0.0
Uygulama Zaman Damgası: 4aa0787f
Hata Modülü Adı: pes2010.exe
Hata Modülü Sürümü: 1.0.0.0
Hata Modülü Zaman Damgası: 4aa0787f
Özel Durum Kodu: c0000005
Özel Durum Uzaklığı: 00c8ef13
OS Sürümü: 6.0.6002.2.2.0.256.1
Yerel Kimlik: 1055
Ek Bilgiler 1: fd00
Ek Bilgiler 2: ea6f5fe8924aaa756324d57f87834160
Ek Bilgiler 3: fd00
Ek Bilgiler 4: ea6f5fe8924aaa756324d57f87834160
pes 2010 appcrash hatası
pes2010.exe çöküyormuş. Oyunun "patch"leri varsa yükleyin...
oyun yeni cikti patch cikmaz herhalde
bir oyun için format mı atılır !
yanlız yapıyorsunuz işte..o oyun iiçin 100 defa format atsanız yine yükleyemezsiniz..
oyunu silmeniz yeterli yani..
PES 2010 un kurulıu olduğu klasörde , settings yani ayarlar simgesi olucak..oraya girin ve hight ayarda oynuyorsunuz onu medium yada low yapın..
orada ki ayarlara gözatın ve değiştirin...
sorununuz düzelip düzelmediğini buraya yazmayı unutmayın..
bu resmi internetten buldum..yani bu resime de ki gibi yapmak zorunda değilsiniz..sadece bu pencerede ayarlarınızı yapmak için..
arkadaşim öncelikle ilgin için tesekkurler. Ama lutfen beni bilgisayardan hic anlamayan biri sanmayın. Zaten bir sürü yol denedim oyunla ve windows ile ilgili son çare formatta denedim olmadi. Hata application crash yani uygulama çakişması (Mustafa@PC adli kullanici haklı) benim pes2010.exe dosyası windows ile sorun çıkartıyor oyun ayarlariyla pek alakası yok. Msjiniz için tekrar tesekkurler oyunun patchini bulup paylaşabilirseniz sevinirim
Daha önce dediğim gibi oyunu oynamak için yaptığınız crack sebep oluyor buna yüksek ihtimal...Siz yüksek ihtimal diyorsunuz ama o yüksek ihtimal değil kesin birşey ben yapmadım ama yapan bir arkadaşımdada aynısı olmuştu.Zaten sistemide zor kaldırıyordu.Önce Crack'ı kaldırmasını sonrada ayarları makul bi seviyeye indirmesini tavsiye etmiştim ve sonuç=