ama sıkı oyuncularsanız usb bağlantılı kol alıp oynayın hem basit hem eğlenceli oluyo
PES 2010 çıktı!!!
- 1
- 2
Link Yoktu Veya Silip Yeniden Yazdınız Görmedim Herneyse Sonucda Daha Ucuzu Var.Öncelikle böyle bir konuda bile polemik yaratabiliyoruz ya brava gerçekten brava..
Neden Daha Pahalısını Alasınız Dimi Kazık Yemeyi Seven Sizi Dinleyebilir..
Our Price £19.97
RRP £29.99 You save £10.02 (33%)
http://www.gameseek.co.uk/pd/PCj6rr1htb957/PES-2010--Pro-Evolution-Soccer-2010Sonrasında, bak o postuma, iyi bak; bir güncelleme var mı, şu saatte güncellenmiştir, hede hödü yazıyor mu altında silik olarak?! Yazmıyor, demek ki görmedim her neyse diye geçirtmezler.. =P
Ben Türkiye'deki olası ve ilk ithalatçısının satış fiyatını verdim ve en fazla 80TL dedim..Sonrasında, verdiğin fiyatın Türkiye'ye gelişini hesaplayalım kullandığımız para birimi ile, 4sterlin ek olarak alıyorlar kargo ücreti diye "Europe: Shipping is £3.99 per item. All orders are shipped via Royal Mail - Airmail." Yaptı mı 24£ 24*2.4403= 58,40TL hmm evet ucuz sanki, ama neden bekleyeyim bu kargonun yurtdışından bana ulaşmasını, en iyi ihtimalle 4 gün sürer; bu süre uzadıkça parayı verdim ama gelmiyor stresi baş göstermeye başlar.. (Ben PES6'yı kargo dahil 55liraya falan almıştım sendit.com'dan, bilmeden laf söylemem yani belirteyim..) Oysa bir an önce online ortamı görmek isteyenler olabilir, birçok kişiden önce online'da kendini geliştirmek isteyenler olabilir..
Tüm bu sıkıntılara girmek istemeyenler ve öncelik elde etmek isteyenler beni dinler, kafası rahat olur..Ayrıca sen o siteden satın aldığını kanıtlayan bir belge göster, daha inandırıcı olsun.. Alanlar var, herkes memnun diye gelme bana.. Bu da fazladan 20TL'ye değdiğine dair son argümanım şimdilik hadi bakalım..
Tüm bu sıkıntı ve avantajlar 20TL'ye değer diye düşünmek, höylö bunu60liradan ucuza da bulursun birader hıyar mısın demekten dahamantıklıdır.. Sorulan soruya verilecek daha mantıklı cevap olur.. ÇünküTürkiye'de en kesin, en rahat ve en anında temin edilebilme fiyatı 80TLcivarıdır en fazla..
- 1
- 2