Arkadaşlar pes 2010 güzel oyun fakat yavaş. Çok hızlı olmalarını istiyorum. Bi yerde pes 2010 çok hızlı oynanadığını gördüm.Bi soruym dedim .
pes 2010 hızlandırma
Becoma a legend modunda oyunda olmadığın sürece hızlandırabilirsin iki kata kadar. Ama normal oyunda sanırım pes 10 da bu özellik yok. 6 da vardı.
Sen oyunu nasıl oynadığının bi videosunu atarsan daha iyi olur. Kasma da olabilir oyununda.
Hayir oyun yavaş deil gayet ideal derecede tasarllanmıs..
milimetrik kasma yok 1280x1024 çözünürkükte oynuyom.fakat benim istediğim fifa daki gibi daha hızlı biraz suretli koşmaları
TnçDnmz doğru söylüyor. O anda anlamazsınız, ben 2x te normal devam ederken heralde 2x fazla farketmiyor neden böyle yapmışlar ki diyordum. Aslında bilgisayar 2x açamıyormuş become a legend da.
Birde hızlı koşma tuşunu (Klavye=E Joypad=L1) denediniz mi?
Settings den higt olanı düşük yaparsan biraz daha hızlanır. pes2010 1 gb ram istiyor. Belki ondan dolayı kasmalar ve ya oyunda yavaşlamalar oluyor olabilir.
Oyun sistem olarak yavaş arkadaşlar.Daha kollektif, bol pasa dayalı futbol anlayışı istiyor Konami. Messi'yi alıp sahayı üç kez turlayıp garip garip goller istemiyor.Olmamalıda zaten.
Oyunda her şey normal merak etmeyin. PES 09 çok seri oldu da ne oldu.Slalom yapa yapa bir maça 6 7 gol atıyodu.(Tek takım)
3 pasla gol atıldığı bi oyun olsa güzel olurdu
oyunun updatelerini indirin oyunun menüsünden