arkadaşlar bilgisayarımda windows 7 ultimate var xp sp3de kasmadan oynuyordum resimlere göre nası ayarlamalıyım settingsi
[/URL]
sistemimde böyle
[URL=http://img706.imageshack.us/i/sssoz.jpg/]
pes 2010 kasma sorunu
Ekran Karrın HD 4830 mu aynsı bende de var ama bende XP yüklü böyle bir problemle karşılaşmadım
ekran kartım hd4830 bende xpde kasma sorunu yaşamadım ama windows 7ye geçince kasma başladı onun çözümünü arıyorum ilgilenenlere şimdiden teşekkürler
sürücünüzü güncellemeyi deneyebilirsiniz
sürücüm şu anda en günceli başka çözüm yolu yokmu
Setting den ayarları düşürüncede mi aynı sorunla karşılaşıyorsunuz
Kısacası win7 oyun,driver ve bazı programlarda uyumsuzlukları ile yüzyüze xp mod her işlemci desteklemediği içinde tam bir karmaşa içersinde kalıyor insan hepsi bu. Bende o yüzden xp ye geri dündüm en iyisi bu insan bildiğinden şaşmayacak yani..
Oyunu XP modunda çalıştırmayı denediniz mi? Ya da yönetici olarak?
Bendede 4830 var ve win7 64 bit kullanıyorum.Takılma yaşamıyorum ben.Detay seviyesini high yapın.Çözünürlüğü max çözünürlükten bir kademe düşürün. Teker tekerde deneyin.Fraps lada fps değerlerini bi kontrol edin.40-45den aşşağı almamanız lazım.Hatta vsync(on) ayarı ile 60a sabitlemesi lazım.
kardeş aynı sorun bendede oluyo xp de kasma felan yok ama windows 7 de kasıyo neden bilmiyorum
ha bide şu senin koyduğun resimlerde atı ekran control paneli sürücü yü nerden yükledin ben bulamadım bendce windows 7 kullanıyormda yardımcı olursan sevinirim
bios u güncelleyin arkadaşlar..
Ben x1650 ile high ayarda win7 ile 1440-900 çözünürlükte oynuyorum.Sizin sorununuz başka.Burda windows 7 suçlu değil.
çözünürlüğü düşürdüm ekran kartını güncelledim kutucukların bazılarını kapattım yinede kasıyor anlamadım gitti
geçenlerde bende Pes2010'da kasma sorunları yaşadım ama ne Windows7 ne de sistemden kaynaklanan bir sorundu, sorun TİVİBU hizmetinin ihtiyaç duyduğu silverlight uygulamasıydı, şimdi onu kaldırıp silverlight 4 beta sürümünü indirdim ve kasma sorunu ortadan tümüyle kalktı