slm arkadaşlar master ligde takımım barça örneğin messi nin gücü 100 seviyesinde fakat online modda master lig takımımı seçip biriyle maç oynamak istediğimde gücü 80 küsürlere düşüyor her futbolcu için bu böyle bu normalmidir bendemi var bi anormallik:)
Pes 2010 Master Ligte Futbolcu Sorunu
Oyun odasını kurarken seçilebilecek takımları "all" yapın.Sonra master leage sekmesinden takımınızı load yaparak yükleyeceksiniz.Bir sorun olmaması gerekir.
Ayrıca,
https://www.chip.com.tr/blog/hhero/pes-2010-online-rehberi_4132.html
dediğiniz şekilde yapıyorum zaten mesela alt yapıdan yetiştirip 100 seviyesine getirdiğim bi oyuncu online modda 60 lara düşüyo gücü
takımım transfer ettiğim oyuncularla birlikte geliyo sadece seviyeleri normal ML oynarkenki seviyede gelmiyo online modda
devamlı online modda maç yapıyorum fakat master lig takımımı online modda oynarken hiç kullanmamıştım bugün biriyle maç yaparken kullanıyım dedim hezeyana uğradım gençlerin hepsi 50 lili seviyelerde:)
messiyi CB oynatırsan tabi 30lara düşer. sağ kanat oynatsan 60, SS oynatırsan 90 yani bu kadar basit;)
emre arkadaşım adamlar yerinde oynuyo messi zaten ss mevkide bi anormallik yok 100 seviyesinde altyapıdan gelme bi kaleci online modda 45 e düşüyo adam GK ben kaleciyi CF ye almadım yerinde duruyo öbür oyuncular içinde bu böyle