herkeze slm..
bende pes 2010 online oynuyorum.oynamak isteyen mesaj yazsın lütfen.Yabancılarla oynamak baydı :)
msn adresim; [email=msn_tr1@hotmail.com]msn_tr1@hotmail.com[/email]
Pes 2010 Online Oynayanların Buluşma Noktası
- 1
- 2
Yaptığım bir maç sırasında benim kalecinin durduğu yere bakar mısınız ? İçerde olduğundan topuda algılayamayıp golü yedi düdük.Forumdan "emre1645" adlı üyenin Türk Odası :) Alttada terör estirdiğini görüyorsunuz :)Burada da Almanları alaşağı ettim :pPYok mu arkadaşlar başka pess ever ?
ana benim oynadığım odayı çekmişsin. saolasın.:)
ama çok zevkliydi maç ya herkes türk süperdi. TÜRK ODASI;)
Yaz geldi valla boş zaman çoğaldı. Bugün yarın d&r'a gidip pes 2010 alacağım fakat soracağım şu ping oranları ne durumda acaba ? Bazı arkadaşlar düzeldiğinden bahsetmişti ama yine de sizlerin fikrini de alayım.
Ondan sonra da 2li 4lü veya lig farketmez kapışırız :)
Hızlı yanıtınız için teşekkürler. Şimdi bloğunuzdaki konami linkinden hız testi yaptım, a,a,b verdi. 8mbit'e kadar internet kullanıyorum, ttnet. Oyunu edinince arkadaş listesi için tekrar fikir alışverişinde bulunuruz ;)
Oyunun siparişini verdim, yarın kargoyla 3-4 gibi gelir herhalde. Online oynayacak arkadaşlar var ise bir tarih belirleyelim :)
Ben uzun yıllardır oynuyorum pesi ilk defa gidip orjinal aldım 40 liraya inmişken alim dedim :)
ekleyin oynıyalım ;)
landan farklıda oynanıyordur heralde bi şampiyonlar ligi(top player) 1. oldum. birçok maçtada yendim .oynanıyorsa yaparım maçı
- 1
- 2