Merhaba arkadaşlar.
Pes 2010 u orjinal alanları tek tük görüyorum sitede ve inanıyorumki sayısı daha fazla.
Bende düşündümki tek bir noktada birleşelim ve hepbirlikte haberleşip maçlar yapalım.Katılıma göre Online Modda "Chip Online" grubu kuracağım.Çok katılım olursa ligde düzenler, burada yayınlarız.
Online mod'un zevkine zevk katarız.
Üstelik maçlar yurtiçi bağlantı olacağından en ufak bir atlama olmadan gerçekleşecek.
Evet Pes 2010 orjinal aldım ve sizlere meydan okuyorum diyen varsa buyursun, hodri meydan ;)
Bu arada Pes 2010 Online Rehberi için ;
https://www.chip.com.tr/blog/hher ... e-rehberi_4132.html
Pes 2010 Online Oynayanların Buluşma Noktası
- 1
- 2
Almadım ama Online oynanıyor :)
şuanda benşm oyun korsan orjinal alıcam sırf online için eğer chip online diye bi grup açarsanız beni görünce şaşırmayın;) master ligden sıkıldım artık bilgisayara karşı saydırıyorum arık 7-8 tane:D
şuanda benşm oyun korsan orjinal alıcam sırf online için eğer chip online diye bi grup açarsanız beni görünce şaşırmayın;) master ligden sıkıldım artık bilgisayara karşı saydırıyorum arık 7-8 tane:İşte katılım olursa açacam.Biraz beklemek lazım ama.Sende al bir an öncede yapalım maç.Çok zevkli oluyor :)
ya bu pes10 orjinal pes 10u nerden aldınız siz şuanda baktım vatanın stoklarında yok. yada satılan bildiğiniz yerler varmı??
avcılara yakın biyerlerde varmı biliomusun yada d&r mağazaları nerede?
çok pardon ona bakmamıştım:)
@_hEro sana oyundan nasıl ulaşabilirim ? bikaç maç atalım ya hiç online türk bulamadım oyunda.
özelden mesaj attım dostum buluşalım
1.si henüz bilgisayar almadık
2.si PES 2010 CD'm var ama orjinal değil.
3.sü internet bağlanmayacak. :))
Amaaaa CHIP buluşmalarında fuarda olursak PES 2010 kapışabiliriz. İddialıyım kolay yenilmem akıllı oynarım.
Ne de olsa PES ustası Cem abiden,(CU_GS7) taktikler aldık zamanında
gönderiyorum özelden msn adresimi..
vayyy be türkler çoğalmış görmeyeli:)))
Biraz geç olmuş ama bende geldim. :)
Görüşüp maç ayarlıyalım ya yabancılar baydı ^^
Ben hep 1440x900 çözünürlükte,kalite high da oynadım.1-2 maç dışında pek sorun yaşamadım.netimde 1 mb
Siteden bir çok kişiyle maçlar yaptım.Genellikle evde olmadığımdan oynamayada vakit bulamıyorum ancak yaptığımız maçlarda oldukça zevkliydi.En son geçen hafta "Legadema" ile bir kaç maç yaptık.
Yanlış anlaşılmasın ama yendim arkadaşı birazcık (e takılmadan da olmuyor tabi :)
___
Oynamak isteyenler çekinmeden belirtsin ki iletişim kuralım...Bolca vaktim olsa bir turnuva düzenleyeceğim ama işte vakit olmuyor.Tek tek maçlar yapıyoruz bizde.
___
Bu arada Legadema ile yaptığımız maçta resim çekmeyi akıl edebildim.O da son maçtı maalesef.Bundan sonraki maçlarda bolca resim çekeceğim.
Pes 2010'u olan herkesi bekliyorum ;)
- 1
- 2