Ben bu aralar para biriktiriyorumda 40 tl var şuanda pes 2010 orjinal almayı düşünüyorum. 80 tl civarı nerdeyse daha ucuz yerler yokmu ve bu oyun bu 80 tlye değermi?
Birde benim internet ttnet 1mbit lag olurmu maç esnasında onlineda sorularıma cevap verirseniz sevinirim:) lag olursa almam pek
Pes 2010 Online
bana sorarsan değmez dostum.
ayrıca benim 8mbit yine lag oluyor.
hadi arkadaşlar hiçkimse orjinal almadımı oyunu:)
aldımda konuştum yukarıda :)
Online mod'un zevki bir başka.Ama türkiye bağlantılarını düşünürsek hevesiniz kaçar tabi.
Yurtiçi bağlantılarında 1mbit ile tek bir atlama,takılma vs bile yaşamassınız emin olun.Ama yurtdışına bağlanırken grafik ayarlarınızdan bir hayli ödün vermeniz gerek.
Oyunu gerçekten seviyorsanız mutlaka alın.Herşeyden önce KONAMI gerçek bir desteği haketti.
Online içinse dediğim gibi yurtdışına bağlanırken grafikleri
1024*768 low ayarlara düşürerek problemsiz oynarsınız.Grafik kalitesi düşer ama yapcak bişey yok.
8mbir ile şüphesiz daha kaliteli grafiklerle oynarsınız ama bu seferde kotayla başınız derde girer.
Ben 1mbit bağlantım var.Herşeye rağmen oldukça memnunum ve sizde bir pes hayranıysanız kaçırmayın derim.Malum turnuvaların biri bitiyor diğeri başlıyor ;)
mesela ben bir maç online oynadım ve kota ne kadar yükselir?
birde 8mbt sınırsız yapsam yurtdışında bile en iyi grafiklerde oynayabilirmiyim?