Konami zaten daha önce 2009 ile 2010 arasında fazla değişiklik olmayacaığnı duyurmuştu. Belki ek olarak takımların lisanslarını çoğaltabilirler. Ayrıca Pes2008 Pes2009'dan daha fazla kasıyordu. 2010'da 2009'un sistem gereksinimlerinden biraz daha fazla olacağını düşünüyorum. Bence bu yıl Fıfa10 bizi şaşırtacak. Çünkü yıllardır Pes'in gerisinde kalması EA Sports'u harekete geçirmiş olmalı...
Pes 2010 Sistem Gereksinimleri Açıklandı!!!
yapay zekayı arttıracaklar tek farkı bu bence.
bencede ama yinede almıcam. okadar para sayıyorum 3 günde bayıyo.
Yok bazı özellikler olucak mesela 360 derece futbolcuyu kontrol etme ozelliği takım taktiklerinde büyük geliştirme,animasyonlarda iyilestirme gibi.Oyuncular kendi gerçek özelliklerine sahip olucak onları taktikler kısmındaki özellikleri kullanarak oyunculara yönvereileceksin v.s.Bunu Yaratıcısının Seabass takatsukanın bir röpartajında dinledim.
Yok bazı özellikler olucak mesela 360 derece futbolcuyu kontrol etme ozelliği takım taktiklerinde büyük geliştirme,animasyonlarda iyilestirme gibi.Oyuncular kendi gerçek özelliklerine sahip olucak onları taktikler kısmındaki özellikleri kullanarak oyunculara yönvereileceksin v.s.Bunu Yaratıcısının Seabass takatsukanın bir röpartajında dinledim.o röportajın videosu vardı.O video yetti zaten azımın sulanmasına:) oyuncu kartları büyük yenilik oldu.Umarım adam gibi yapmışlardır.Kısayollara atanabiliyordur umarım .yoksa turnuvalarda (ki bu oyunun zevki öle çıkıor) hiçbir rakip 10 dk taktik muhabbetini beklemez.
Arkadaşlar merhaba sistemler konusunda yeni yeni bilgi edinmeye başladım yardımcı olursanız sevinirim...PES 2009 u HİGH 1440-900 çözünürlükte oynuyorum donma ve takılma hiç yok...PES 2010 için aşağıdaki sistemim hakkında ne söylersiniz?şimdiden teşekkürler
nforce 720D AM2+ 1066 MHZ FW1394 ANAKART
2 GB 1066 MHZ DDR2 HYPERX CL5 RAM
ATHLON 2 X2 250 AM3 3.0 GHZ 2 MB CACHE İŞLEMCİ
HD 4850 FAN 512MB 256BIT EKRAN KARTI
500 GB 16 MB SATA HARD DİSK
benim pc bunu highte oynatırmı acaba?
intel p4 2.8 ghz
2 gb ram
zotac 9600 gt 1gb synergy
birtek işlemcimden korkuyorum:S
Bu senede ruyamda oynucam :P
Arkadaşlar merhaba sistemler konusunda yeni yeni bilgi edinmeye başladım yardımcı olursanız sevinirim...PES 2009 u HİGH 1440-900 çözünürlükte oynuyorum donma ve takılma hiç yok...PES 2010 için aşağıdaki sistemim hakkında ne söylersiniz?şimdiden teşekkürlerRahat oynarsınız bence:)
nforce 720D AM2+ 1066 MHZ FW1394 ANAKART
2 GB 1066 MHZ DDR2 HYPERX CL5 RAM
ATHLON 2 X2 250 AM3 3.0 GHZ 2 MB CACHE İŞLEMCİ
HD 4850 FAN 512MB 256BIT EKRAN KARTI
500 GB 16 MB SATA HARD
bende gormustum inanamadım. fake bence.
Niye ya inanamıyacak bişe yok kadroları güncelleyip sürüyolar piyasaya zaten futbol oyunlarında fazla bi değişiklik yapılamazki aynı futbol oyunu hiçbirşey değişmiyo yani adamlar ne yapsın onlarda haklı cod serisi değilki bu sürekli yeni aksiyon yapsınlar:)
bilmem yazılmamış araştırmak lazım.
yoo ben pc ile gta 4ü highte oynuyorum ama ara sıra ufak tefek oluyo tabi (ama patchli)Resmi patchlerden mi bahsediyorsunuz.Bildiğimiz p4 2.8 ghz işlemci ile gta yı o derecede açıyor, ve işlemcinizden hala şüpheleniyorsanız , tebrikler:)
işlemcimide e7400 almayı düşünüSon Düzenleme: _hEro ~ 15 Eylül 2009 00:51