işlemci düşük benim ama inşallah sorun yapmaz
Pes 2010 Sistem Gereksinimleri Açıklandı!!!
Neyini tartışıyorsunuz ki.Sistem gereksinimleri her şeyi açıklıyor. Apaçık ortada zaten.
Arkadaşlar benim pc nin özellikleri fazlasıyla yetiyor..Hatta ekrankartım GTX295 ama PES 2010' un desteklediği kartlar maximum GTX285 denbaşlıyor..Kartım oyunu açtı full de oynuyorum ama sanki renklerde birpatlama söz konusu..Bu kartımdan dolayı mıdır sizce ?
Kart yetmese oyun açılmaz..Kartımız 2 gb lik hayvan gibi kart ama o da renkleri patlatıyor olaya bak..Kart o kadar iyi ki desteklemiyor :D
benim işlemcim amd sempron 2800 + 1.6ghz . yani oyunun istediği minimum işlemcinin bile altında ama demoyu high ayarda 1024*768 çözünürlükte açtım hiç sorunsuz oynatıyor. içiniz rahat olsun diye söyledim. açıklanan özelliklerde olmasa da bilgisayarınız yine de bi deneyin.
benim işlemcim amd sempron 2800 + 1.6ghz . yani oyunun istediği minimum işlemcinin bile altında ama demoyu high ayarda 1024*768 çözünürlükte açtım hiç sorunsuz oynatıyor. içiniz rahat olsun diye söyledim. açıklanan özelliklerde olmasa da bilgisayarınız yine de bi deneyin.
Efsane işlemcilerdir bunlar herşeyi çalıştırır ben overlock ile 2.5ghz kullanmıştım.
Önemli olan ekran kartın işlemci bad olsun ama ekran kartın sağlambişey olsun yine hıgh ta oynarsın ama ara sıra oyunda donma veya atmagibi sorunlar olur işmeciye fazla yük biner ama oyun esnasında diğerbütün uygulamaları kapatıp sadece oyuna odaklanırsa işkemcide pek birsorun olmaz oynatır rahatlıkla ama şunuda unutmayınki her an da fazlaısınmadan dolayı işmeciniz yanma tehlikesinde olabilir çünkü artık oişlemciler 4-5 sene öncede kaldı kullanım tarihi doldu :D
benim laptobum
acer 5739g
intel cure duo2 2,2 ghz
3gb ram
nvidia 130m 1gb ekran kartı kaldırırmıı
İŞLEMCİ : İntel Core 2 Duo 1.86
RAM : A-Data GAMİNG Series 2 Gb
EKRAN KARTI : GeForce 256MB 7600GT
2009'u Rahat Oynatıyor Bu Sistem, 2010 İçin Nasıl Olur ?
oyunun settingsinden aldığım sistem gereksinimleri yardımcı olabilir.
Ya 5970 istemez ya.nVidia 7600 Gt'de çalıştırırım eminim
sizce bu sistem yeterli midir :( http://www.ressim.net/6/upload/1e071b8e.jpg