Konami tarafından PC, PS3, Xbox 360, PSP ve PS2 platformları içingeliştirilen futbol oyunu Pro Evolution Soccer 2010'un demosuyayımlandı. Pro Evolution Soccer 2010 daha güzel grafiklere, daha iyianimasyonlara, yapay zekaya, daha gelişmiş bir çoklu oyuncu desteğineve oldukça gelişmiş bir oynanışa sahip olacak. Aynı zamanda Konami buoyun için daha çok indirilebilir içerik yayımlamayı düşünüyor ve oyununşu ana kadar çıkmış olan en iyi ve en gerçekçi Pro Evolution Soccerolacağını da belirtiyor. 23 Ekim 2009 tarihinde piyasaya sürülecek olanoyunun 889 MB'lık demosunu bu adresten indirebilirsiniz.
##################################################################
Biraz oyundan bahsedeyim kısaca gerçekten diğer peslerle arasında inanılmaz bi fark var grafikler süper oyuncular mimikler görünüm herşeyi gerçekten çok gerçekci yapmışlar seyircilere gelince tek artısı tezahürat yapmaları diğer oyunlarda sesleri az çıkıyordu fakat 2010 da gerçekten gümbür gümbür bağırıyorlar menüsü filan çok hoşuma gitti benim (: fifa 2010 demosunu oynadım pes 2010 dahada hoşuma gitti oynanabilirlik gerçekten çok güzel olmuş şutlar özellikle evet arkadaşlar herkese tavsiyemdir 10 üzerinden 10 veriyorum (:
##################################################################