PES 2011'de En İyi 3 Golüm!
En iyileri değil ama elim de şimdilik bunlar vardı işte
http://www.youtube.com/watch?v=OAFKF9OTPa0
PES 2011'de En İyi 3 Golüm!
En iyileri değil ama elim de şimdilik bunlar vardı işte
http://www.facebook.com/UnofficialPes
bakın arkadaşlar bu sayfayı ben açmıştım sayfayı beğenenlerde bideo paylaşabilir sayfaya benden başka video yükleyen olmadığı için uzun süre video yüklemedim ama içinde gllerin çoğu bana aittir adım hakan zaten videoda yazar ör: hakan cr7 ile furkana süper gol attı diye eğer benimle beraber uğraşacak olan varsa sayfayı yeniden faliyete geçirir ve herkes attığı golleri burada paylaşır ve eminimki son olarak
bir çok golü beğeneceksiniz bunada eminim
beyenmedim çünkü gollerde senin payın hiç yok tamamen şans eser atılmışBenim payım yok mu? Şutları atan senmiydin :D Uzaktan deniye deniye bi noktadan sonra alışıyor insan yani pek salladım girdim golleri gibi gözüksede olmayabiliyor. Pas trafiği ile golüm çok,defansın arkasına derler ya akıl dolu pas orta falan dolu bende ama çok gösterişli değil. Hem Messi'li golleri seviyorum ben Berbatov ile de golüm var ortasanın tam ortasından ama koymadım. Çünkü Berbatov :D
güzel bir gol çok iyi hazırlanmış ve kurgulanmış yaratıcılık kokan gol olması yazım.
Diğer arkadaşa gelince bu goller dünyanın en iyisi değil ki senden de iyisi var demişsin :D Yani kendi gollerimi koydum ben, yoksa ne feci oynayanlar var. Bi de bu Pes için sayfa falan bana göre boş iş yani makarasına oynuyor atıyoruz sayfası yaramaz yani. Türkiye'de bu Pes'i ne çok ciddiye alıyorlar :DSon Düzenleme: özkan_oktay ~ 02 Temmuz 2011 01:15
insanlar sevdikleri şeyleri ciddiye alabilirler normaldir dostum :) bi pes turnuvası yapılsa ödüllü bu dalga geçilen makara yapılan dedigin oyundan para kazanabilirsin:) güzel yapmışsın paylaşmakla fazla polemiğe gerek yok bu konuda goller güzel tbrkler :)
Eyvallah, polemik değil. Anket yaptım ama millet beğensin etsin diye değil değil vakit öldürsün diye paylaştım. Sürekli antivirüsler ile ilgili bir şey paylaşırdım değişklik olsun dedim bu sefer :)
Bu arada Pes turnuvaları bir şey değil, kim ne kazanmış. Pes kimi zengin etmiş. Bu goller de kaybettiğim boş zaman gibi o turnuvalar.
özkan hangi programla editledin videoyu.Ben virtualdub la editledim 3 golüm var ama 670 mb youtube a yüklenmiyor.Video küçültmek için ayrı program kullandın mı?
Movie Maker 2011'den editledim aynı zaman da Moviie Maker'dan Youtube'a koydum, zaten çözünürlüğü ayarlıyorsun siteye koyarken.
video ekleme konusunda xfire in üstün tanımıyorum yüklerken sıkıştırıyo videoyu hemen 200 mb lık video yu cekiyo 2-3mb da tabi kendi sitesine upload ede biliyon .D gollere gelince pes 201 hiç oynamadım ama 2010 dan farkı yok gibi ama bütün sutlarında kaleci malak gibi bakıyo bi atla dimi :D goller fena degil dostum 10 üzerinden 7 verdim :D
gollerin okinkurt'un dediği gibi 10/7 gibi değeri hakediyor , arkada çalan müziğin adı ne paylaşırsanız sevinirim
Don omar galiba youtube da gördüydüm.Bu arada özkan bende editliyorum mesela birleştiriyorum golleri oynat diyorum sanki pc çok kötümüş gibi ağır ağır ilerliyor.Hadi onu geçtim müzik ekliyorum arkadan kalan sesleride oynatıyor.
Şarkı:
Don Omar FT Lucenzo.-Danzo Kuduro
http://www.youtube.com/watch?v=cC8hLZw8AF4
Buda benden.En güzelleri değil 3ünü koydum.Ben aslında boyutunu biraz küçük ayarlayım dedim mb. düşüyor diye.Ama kalitede düşüyormuş.
Şarkının ismini paylaşan olmuş. Valla kalecinin malak gibi bakması benim problemim değil 3 golde de üst oyuncu da oynuyordum :D
Zorluk seviyesi en son da üst oyuncu da. Zaten kaleciler şutları anlamadılar diye en güzel gollerim dedim. Hem Messi'yi Ronaldo sandın heralde. Messi uzaktan pek gol atmaz Ronaldo çakar ;)
Benim gollere bakan yok :((((
beyler söylemeyi unuttum gerçekten goller güzel beyler sayfada beğenen artın diye demedim hep beraber gollerimizi paylaşalım diye dedim eğer gelirseniz bende devam ederim sayfada paylaşıma
buda benden olsun bari
CR7 ile arkadaşıma atmıştım bu golü
http://www.youtube.com/watch?v=zv8_6CBmXvU
messi buda arkadaşımın bana attığı gol sıfırdan neredeyse
Arkadaşlar.. bildiğiniz gibi pes2011 de Ps3 gibi oynayabiliyoruz... acaba Arabayarışlarında felanda böyle bilgisayarda kolla oynanıla biliyormu.. Hangi oyunlar Pc kollarına duyarlı .. Bilgilerinizi rica ediyorum...
valla ben bi pc de pes ile street fighter ı kolla oynuyorum başkada bi oyun varsa bilmiyorum
Arkadaşlar.. bildiğiniz gibi pes2011 de Ps3 gibi oynayabiliyoruz... acaba Arabayarışlarında felanda böyle bilgisayarda kolla oynanıla biliyormu.. Hangi oyunlar Pc kollarına duyarlı .. Bilgilerinizi rica ediyorum...benim bildiğim araba yarışları direksiyonla oynanıyor.Bende şimdi oynayacam.Güzel gol atarsam kaydederim.