Arkadaşlar Bende Pes 11 ve Fifa 11 Var Pes 11 i hıgh 1280.768 de kasmadan oynuorum ancak fifayı mediumda 1024.768 pas atarken koşarken takılmalar yaşıyroum nedne oluyor ? acil
Pes 2011 Fifa 2011 !
Oyunda zannedersem optimisazyon sorunları var birtane patch çıkarttılar fakat bende çokta işe yaramadı istersen bir dene bakalım. Fifa 2011 1.01 patch diye aratırsan bulursun. Bu arada sürücülerin güncel olsun.
Sistem özelliklerin nedir ?
fifada 2009dada yapıyordu fifa bence 2003de bitmiştir pes ezdi geçti fifa neden bilmem pcyi çok kasan bioyun uzun top attığında pas attığında şut çektiğinde çok kasar ben 360liraya ekran kartı aldım pes 2010rahat ful oynuyor fifa09kasıyor fifada genel sorun var oyunun serisini berbad ettiler herkes pes oynuyor çok daha kapsamlı şutlar hareketler fifa kendini bozdu saygılar.....
okikurtt
pes daha iyi sistem istiyor ama fifa pcye daha çok yük bindiriyor hem daha kötü hem daha ağır fifada bi sorun var orası kesin pes2010u oynadığım sistemde fifa 09 kasıyor ayarları kıssanda aynı en iyisi pesten şaşmıycan...
abi şutlar felan berbart fifada peste ayak içi vuruilar felan daha iyi pese süperlig yaması bulup yükle fifa almayın arkadaşlar istikrarlı gitçez diye hep aynı bana birisi fifa 09la fifa 10un arasındaki farkı söylesin bi kadrolar hiçmi geliştirmessin dimi pese yetişçem diye çıkardılar gene pes ezip geçicek bazı oyun şirketleri kolaya kaçıp aynı oyunun üzerine değişik konu oturtuyolar örnek oblivion4 falout3 hareketler ikisininde aynı adamların saldırışı bile aynı berbat bi oyun oyunlar bozulmaya başladı kötü görüntü yüksek yük hele ubisoft oyunlarını internet bağımlısı yaptı habire hata çıkıyor ya sunucu çöküyor ya kod sorup duruyor dikkatli oyun alın mümkünse tutulmuş oyunları alın.saygılar.isteyenlere oyun tavsiye edebilirim bi yığın oyun bitirdim....örnek cryostasisi alın harika konu var rusyada bi gemide yaşananlar oyunda ölülerin üzerine tıklayıp geçmişe gidiyoruz sonu çok güzel ..tavsiye ederim
Ben de FIFA 11 oynuyorum. Pes2011 hiç kasmazken FIFA 11 hep takılıyor. FIFA'yı Süper Lig olduğu için oynuyorum yoksa adını bile anmam. Bence Pes Süper Lig'in lisansını almalı ayrıca Mount Blade Wrband'da süper oyun onu da tavsiye ederim AMA BENCE süper lig yamalı PES 2011
Ben size örnekler vereyim çünkü çok uğraştım; sistem amd 5200, 2 gb ram, ati 4770 ekran kartı.(driver güncel) Bu sistem ile windows 7 de takılmalar ve dalgalanmalar mevcuttu açıkçası oyun tat vermiyordu. Sırf bunun için hdd yi ikiye bölüp ikinciye xp kurdum. Xp nin de tüm driverlarını güncelledim. Bu sefer hiç takılma yoktu ama ya oyunun ortasında yada başında pat diye atıyordu. Her yolu denedim ama atma problemi geçmedi. Daha sonra 1gb ram takviyesi yaparak win 7 de denedim ama fayda etmedi.
Win 7 de atma yok kasılma var xp de atma var kasılma yok :) Şahsen bende durum böyle. Şimdi ne mi oldu Pes 2011.. :)
başta olması gereken sonda olmuş hiç uğraşma pes oyna bi pcde iki işletim sistemi iyi olmaz...bıkarsan benim yazdığım oyunu al film gibi sürüklüyor..saygılar not oyun oynamak istiyorsan pcyi kople xpyap 7 oyunlara gelmiyor.bide ati kartları kim nederse desin berbatlar bende hd4350 vardı bi halt oynatmıyordu nvidia 9800gt256bit1gb aldım cryostasis far cry2 gta4 pes2010 cod6 crysis hepsi ful oynuyor 360aldım çokta pahallı değil oyunları bu ekran kartı sayesinde oynadım nvidia 1numara...
Bir şey sormak istiyorum. O ekran kartıyla başka oyunlar kasıyor mu? Bende de GT240m var oyunlarda kasıyo.Şöyle söyleyeyim güncel oyunlardan örnek vererek ;Call of Duty Black Ops >> High
Fifa 2011 >> 1280 x 720 - High (Şuan akıcı oynanıyor, çözünürlüğü düşürdüm)
Mafia 2'yi oynadım >> Medium/High arası
Pes 2011 >> High
vs vs kart çokta üst seviye bir kart değil ama güncel oyunlardan açamıyacağı yok. Bu kartın en önemli özelliği 40nm olması enerji tüketimi bir dizüstünde önemli ;)Bu arada kesinlikle güncel sürücüyü yükle, özellikle bu sürüm sürücüde performans artışı var...
Şöyle söyleyeyim güncel oyunlardan örnek vererek ;Call of Duty Black Ops >> High
Fifa 2011 >> 1280 x 720 - High (Şuan akıcı oynanıyor, çözünürlüğü düşürdüm)
Mafia 2'yi oynadım >> Medium/High arası
Pes 2011 >> High
vs vs kart çokta üst seviye bir kart değil ama güncel oyunlardan açamıyacağı yok. Bu kartın en önemli özelliği 40nm olması enerji tüketimi bir dizüstünde önemli ;)Bu arada kesinlikle güncel sürücüyü yükle, özellikle bu sürüm sürücüde performans artışı var...
Cevap için teşekkürler. Ama ben güncel sürücüyü yüklediğim zaman sürekli "nvlddmkm.sys" mavi ekran hatası veriyor ve ekran donup kalıyor. Sizde böyle bir şey yok galiba. Bunu nasıl halledebilirim?
ctrl + Shift + Escape tuşlayarak görev yöneticisini Aç. ( Tabi bunu oyun açıkken yapmalısın) Görev yöneticisinden işlemler sekmesini tıkla ve Fifa.exe 'yi bul. Sağ tıklayıp Normal olan önceliği yükseğe getir ve kapat. Oyunu da kapat sonra aç. Düzelmiş olacaktır:)