Fifa'nın ezeli rakibine geri sayım başladı.
Konami, PES (Pro Evolution Soccer) 2011'in, yıl sonuna doğru piyasaya sürüleceğini duyurdu. Yapım; Xbox 360, Sony PS3, Sony PSP, PS2, Nintendo Wii ve PC platformları için satışa sunulacak.
PES 2011'de, şut-dayanıklılık göstergesi, gelişmiş fizik modellemeleri, yeni defans yapay zekası gibi faktörler, rakiplere karşı koz olarak konumlanacak. Dünya Kupası'nın yaklaşması ile birlikte, spor simülasyonları arasındaki rekabet iyice kızışacak.
Peki PES 2011 Nasıl Olacak?
İşve cevabı
PES 2011 geliyor
evet bakalım bizi nasıl bir oyun bekliyor
yine pes herzamanki gibi fifayı ezip duracak. fifa 2010 pc sürümü neydi öyle ya ateri oyunu bile daha iyi.:D:D
fifa yılların oyunu ama niyeyse pek sevilemiyor pesin daha gerçekçi oyunu yapmasından olabilir
fifa bir donemden sonra pc ye cıkardıgı oyunlarda pek ugrasmamaya basladı daha dogrusu ea sports...full konsola yonelik calısmaya basladılar..cogunluk konsolda fifa 10 tercih etsede henuz iki oyunuda konsolda oynayabilecek fırsatı bulamadım..pc için zaten ea pek ugrasmazda konsollarda güzel bir rekabet olabilir.
fıfa boyle devam ettığı surece pes en çok oynanan spor oyunu olur.buyuk şirketler yakın zamanda el atmazsa tabı.
Bana göre gelmiş geçmiş en güzel futbol oyunları arasında pes2010 yoktur.Elbette pes 2010 oldukça güzeldir ancak bu konuda pes6 yanlız kalıyor.Pes6 daki oyun dengesi, gerçekçilik, yeni nesile geçildikten sonra bence hala yakalanamadı.
pes10'la gözümden düştü bir kere. bir değişim olacağını sanmıyorum ben.
bencede olmaz gibime geliyor pes 2010 2009 dan az iyiydi bakalım bu nasıl olucak
Bir değişim gerek ama nasıl? :)
Daha ayrıntılısı için; PES 2011 Hakkında herşey
Worldpc Blog: https://www.chip.com.tr/blog/worl ... da-hersey_5084.html
Bana göre gelmiş geçmiş en güzel futbol oyunları arasında pes2010 yoktur.Elbette pes 2010 oldukça güzeldir ancak bu konuda pes6 yanlız kalıyor.Pes6 daki oyun dengesi, gerçekçilik, yeni nesile geçildikten sonra bence hala yakalanamadı.Katılıyorum. Seri için bir çeşit efsane gibi birşey. Bu kadar popüler olmasında ardından gelen Pes 2008'in bir facia ve yapılmaması gereken bi oyun olması da rol oynuyor tabiki. Bence Pes 2008'i bi oynasalardı keşke. Sonrasında zaten çıkarmaktan vazgeçerlerdi. Onun dışında Pes 6'yı yıllarca oynadım. Sürekli yamalar devam etse hala oynanır ama bi süreden sonra güncel olmayan kadrolar baymaya başlıyor.
Pes 2011'de bi devrim olur umarım.
bana kalsa 2ksports futbolada el atsın..adamlar nba serisine basladı bir baktık ki oynanabilecek en güzel nba oyunu cıkmıs..en iyi beyzbol vs oyunlarını yaptılar ozellikle nba 2k9 ve 2k10 ile nba live 2009 2010 arasındaki fark ucurumlardan bile buyuk..keske futbolada el atsa su 2K bizde hayrını gorsek daha fazla :)