PES 2011 ilk Görüntüler.
PES2010 güzeldi beklentilerimi karşıladı..inşallah PES2011 daha güzel olur..
Bunlar gerçek mi bilmiyorum da zaten gerçekse de reklam resimlerinden grafik anlaşılmaz yine de teşekkürler.
Birde okuduğuma göre PES 2011 için büyük değişiklik yapılacakmış satışlarda son yıllarda düşüş olduğu için. Umarım PES 6'dan PES 2008'e olduğu gibi köklü ve iyi bi değişiklik olur. Her ne kadar PES 2008 hayal kırıklığı olsa da aynı yoldan ilerleyen 2009 gerçekten iyiydi.
Pes 6, XP gibiydi 2007 ve 2008'nin önünü kapamıştı taki 2009 ve 2010 çıkana kadar :)
http://shiftdelete.net/video/show/1681
buda video izlemek isterseniz diye düşündüm.
inşallah pes 2010 daki hataları düzeltirler ve daha güzel ve gerçekci oyunla gelirler.
Pes 2010 içi çok güzeldi diyemiyeceği.Beğendiğim en güzel yönü defanstan adamı alıpta gole gidemememizdi.2009 da bu şekilde bariz bir hata vardı oyunda.Slalom yapa yapa geçemeyeceğiniz defans yoktu ve bu benim çok sinirlerimi bozmuştu.
2010 da hakemler tam bir rezil.Olur olmadık şeylere faul çalıyolar.Bariz faulleride es geçiyorlar.2011 de bununda üzerinde dururlar umarım.
2011 de gelecek en büyük yenilik futbolcu kontrolleri ve pas alışverişi.Artık x e bas yeter! mantığı kalkıyor sanırım.Pasların hızını ve yönünü artık manuel olarak ayarlayacağız.Keza pes 2011 de 360 derece oyuncu kontrolü geliştirilecek!
Grafik olarak 2009 ve 2010 arasında devrim yaratacak pek bir fark yoktu.2010 ve 2011 arasında da inanılmaz bir fark olacaını sanmıyorum.Yani pes6 ile 2008 arasındaki farkı göreceğimizi sanmıyorum.Bunun yerine daha çok geliştirilmiş bir pes 2010 göreceğiz sanırım.
Her şeye rağmen heycanlanmadan yapamıyorum.Ha birde online mod elbette internet hızına bağlı ancak düşük(1mbit) internet hızlarında, en düşük grafik detaylarında dahi geçikmeler, donmalar yaşanabiliyor.Umarım bununda üzerinde durulur.
PES 2010'da FIFA'dan daha iyiydi.Bakalım 2011'de ne olacak.
Bence en büyük sorun lisans değil. Türkiye açısından düşünürsek bence Tsl olmalı. Sadece 3-4 takım koyup geçmemeliler. Bir yandan da Türkiye'de fazla satış olmadığı için koymamakta haklılar. Ama bence oyun Türkiye ve yanında birkaç ligle daha gelse çok daha iyi olur. Fazla fazla ligler olsa master league daha zevkli ve heyecanlı olur. Tabiki bunlarında lisansla alakası var ama bence oyun kontrolünün artması,kaleci hareketlerinin düzelmesi gerek.
Bence en büyük sorun lisans değil. Türkiye açısından düşünürsek bence Tsl olmalı. Sadece 3-4 takım koyup geçmemeliler. Bir yandan da Türkiye'de fazla satış olmadığı için koymamakta haklılar. Ama bence oyun Türkiye ve yanında birkaç ligle daha gelse çok daha iyi olur. Fazla fazla ligler olsa master league daha zevkli ve heyecanlı olur. Tabiki bunlarında lisansla alakası var ama bence oyun kontrolünün artması,kaleci hareketlerinin düzelmesi gerek.arkadaşım sanada katılıyorum bence lig olarak Bundesliga,Turkcell Super lig ve Portekiz liginin falan eklenmesi gerek.
Birde çimler daha gerçekçi olur,taraftarların sesi daha çok çıkarsa(mesela bunlar ayrılsa iyi olur geçen seneden örnek verirsek Sivas'ın az çıksa Beşiktaş'ın çok çıksa iyi olur mesela bi fark olur)
Türkiye Ligi diyorum çünkü gerçekten yabancı liglerde master ligden hiç keyif alamıyorum. Abartmıyorum Pes 6 6-7 sezon master lig yaptım Pes 10 açtım RMD ile 2.-3. maçta kapattım. Tek zevki B.a.l. bence Pes 10 un.