Merhabalar, orjinal Pes 2011 var elimde ama türkçe değil system settings'e giriyorum sadece fransızca ve ispanyolca gözüküyor ingilizce bile yok spiker fransız iğrenç oluyo netten indirdim türkçe dil dosyasını attım img klasörünün içine hiçbir şey değişmedi sistem ayarları bölümünde dahi çıkmadı inigilizce dil dosyasını indirdim sadece bir tuşa basın ekranı ingilizce oldu ne yapıcam bilmiyorum oyun fransızca hiç çekilmiyor...Lütfen yardım edin arkadaşlar..
PES 2011 Türkçe Değil!...
başlangıçta seçtiğiniz dil ne idi peki ?
kurulum esnasında.
evet size sormuştum. cevap için teşekkürler.
not:merak işte :P
bende menüler yazılar hep türkçe ama spiker ingilizce menünün türkçe olmasının bi faydası yok aslında spiker türkçe olsaydı değişik olabilirdi bence:)
Arkadaşım sen oyunun orjinalinimi aldın almadıysan bilemiyeceğim.Ama benim bildiğim kadarıyla Pes 2011'in Türkçe olması gerekiyordu.
Sahi Türkiye'de çıktımı ki orjinal PES 2011 ?
8 Ekimde çıkıyor 2 gün kaldı
Bende öyle biliyorum o zaman konudaki orjinal PES nerden geliyor ?
Dil yaması nereye atılıyor ve nelerle değiştiriliyor bilmiyorum ama ; Türkçe dil dosyalarının adını ingilizce dil dosyasındakiler ile aynı yap ve tüm dil dosyalarını silip içine at ingilizce seçili olacak ama oyun Türkçe olacak. Yani öyle olması gerekiyor :)
Dil yaması nereye atılıyor ve nelerle değiştiriliyor bilmiyorum ama ; Türkçe dil dosyalarının adını ingilizce dil dosyasındakiler ile aynı yap ve tüm dil dosyalarını silip içine at ingilizce seçili olacak ama oyun Türkçe olacak. Yani öyle olması gerekiyor :)dil yaması değil türkçe dil dosyası oyunu türkiyeden orjinal olarak almadım bir arkadaştan buldum ama orjinal türkçe değil ayarlardan da yok netten idnirdim türkçe dil dosyasını olmadı senin dediğin yöntem ile hiç alakası yok
dil dosyaları şu şekilde dt5_e dt05_t gibi t türkçe olan e ingilizce olan yani isimler aynı değil diğer tüm dil dosyalarını siliyorum sadece türkçe duruyor yine olmuyor kafayı yiycem
spikerde olmayıversın ilerde olacağı kesin tabiki ama buda iyi çünkü kariyer felan yaparken iyidir become a legend felan
dil dosyaları şu şekilde dt5_e dt05_t gibi t türkçe olan e ingilizce olan yani isimler aynı değil diğer tüm dil dosyalarını siliyorum sadece türkçe duruyor yine olmuyor kafayıdt5_t dosyasının adını dt5_e olarak değiştir ve dil dosyasına at aynı dosyadan var değiştirilsinmi diye soracaktır evet'e bas öyle dene. Ama dil dosyalarının yedeğini al.