KONAMİ - Digital Entertainment GmbH - Pro Evolution Soccer (PES) 2011 için Türk oyun severlerine müjdeli haberi verdi. '' PES 2011 Türkçe dil seçeneği ile birlikte piyasaya sürülecek. ''
Ülkemizde oldukça kitlesi bulunan PES için alınan karar tüm oyun severler tarafından müjde ile karşılandı.Ülkemizde oyuna gösterilen ilginin yüksek olması ve taleplerin dikkate alınıp yapımcılar tarafından göz ardı edilmeden,Türkçe dil seçeneğinin ihtiyaç olduğunun kararına varıldı.
7 Ekim'de piyasaya çıkacak olan PES 2011 , Playstation 3, PC ve Xbox 360 platformlarındaki Tükçe seçenek desteği üzerinde geliştiriliyor.
Konami - Avrupa PES Ekip Lideri Jon Murphy PES 2011 ile hayranları ile birlikte çalışıldığını,sınırsız özgürlük ve kullanım sağlamak,bu güne kadar görülen en köklü değişim ve gerçekçi eksiksiz yıl sürümü ile hayranlarının sabırsız bekleyişlerine son verileceğini ifade ediyor.
PES 2011 i süsleyecek yıldız futbolcu Lionel MESSİ nin kapak resmi süslemesi bekleniyor.
PES 2011 Resmi trailer için BURADA bulunan bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz.
CHIP Online
PES 2011 Türkçe Yolda !!!
Yavaş yavaş ilkleri yaşamaya başlıyoruz.. :) Umarım gerçektir.
Çok sevindim bu habere. Türkçe spikerle çok güzel olacağına eminim.
İyi oldu artık arkadaşlara türkçe spikerle yenerim:)<
Bu sene Fifa 2011 in daha iyi olacağını düşünüyorum. Onun için Fifa 2011 alacaktım.
Fakat türkçe spiker ile oyun bambaşka bir hal alır. Türkçe oynamak gibisi yok Ayrı bir zevk. Crysis te gördük hepimiz.
Onun için ÇOk yaşa PES sonunda bir türkçe spikerli oyun.
oyun sistem gereksinimler ne ? bide demosu ne zmn çıkıcak
Ohoo!! ne anlamı kaldı ki o zaman. Önemli olan türkçe spiker olması. Oyun için de bir şey yok ki zaten.Ne bekliyorsun diğer dil seçeneklerinde de spiker ingilizce spikerin dil seçeneği değişse zaten herkes pes'i tercih eder... zaten türkçe ingilizce benim için fark etmez yeter ki çıksında oynayalım (:
Türkçe spiker Ertem Şener istiyoruz
zaten türkçe spiker çıkıyo her sene extreme ile :D exTReme'11de bikaç ay sonra çıkar oyundan biz de oynarız :) www.turkcespiker.com dan exTReme'10 indirebilirsiniz burdan da örnek bi maç izleyin ;) http://www.metacafe.com/watch/45 ... eme10_gs_bur_hasan/
Bence türkçe spiker olmayacak. Sadece dil türkçe olacak.
Ayrıca düşünsenize; 'Top çizgiyi geçse gol oluyordu.' (:
Ne bekliyorsun diğer dil seçeneklerinde de spiker ingilizce spikerin dil seçeneği değişse zaten herkes pes'i tercih eder... zaten türkçe ingilizce benim için fark etmez yeter ki çıksında oynayalım (:dostum ne sacmalıyorsun diğer dil seceneklerınde spıkerlerın ing oldugunuda nerden cıkardın hıc denedın oynadın mı böyle ezbere konusanlara ayaroluyorum
arkadaşlar, oyunda türkçe spiker yok.. sadece menüler türkçe olacak. demosunu indirip bakabilirsiniz isterseniz.. ayrıca türkiye ligi de olmayacak. Bu yüzden fifa bu konuda çok başarılı, pes ondan daha kaliteli olabilir ama fifanın tüm serilerinde tükiye ligi mevcuttur..