Bence 2012 güzel olmuş en azından 2011'e göre. Bir yandan FIFA 12'den daha umutluyum ama :) Pes 2012 demoyu çıkar çıkmaz denedim sen biraz geç kalmışsın denemek için :) Ve iyi analiz edememişsin. Sana 2012'nin en önemli yeniliklerini söyliyeyim;
Become a Legend modu süper geliştirildi. Adını da değişitirdiler ama bir türlü aklım da tutmaıyorum. Menüler az buçuk düzeltildi. Ama en büyük değişiklik maça başlıyınca göze çarpıyor. Atmosfer, seyirciler, kamera açılari, kameranmanlar, yanda tekinik direktörün oyunculara bişey anlatırken biyerlerini yırtması, ısınan oyuncular, kale ağları ve çimler, oyuncuların formaların da ki gerçeklik, oyuncunun yüzünde ki ter ve daha bir çok önemli detay. Bu detaylar oyunun bir üst gerçeklik seviyesine atlamasını sağlıyor. Paslaşma, şutlar, top fiziği, yapay zeka bu sefer hakikaten iyi ve en önemlisi de iki oyuncu kontrol etme olanığı. PES 2011'den çok umutluydum, ilk yüklediğim de çok beğendim sonralar da oyun sırf daha zor olsun diye bazı saçmalıklarla doldurulduğunu gördüm. Ama PES 2012 hakikaten çok eğlenceli ve gerçekçi bir oyun olmuş. Bence 2012'nin tek eksiği takım lisansları. Belki bu geçen senenin oyunu olmalıydı ama olmadı. Pes'in güzel artı yanlarından biri de hala türkçe dil desteği barındırması, EA hala bu dil konsuna el atmıyor. Kim bilir belki Pes bir sonra ki oyunun da türkçe spiker bile çıkarabilir. FIFA 12'ye gelince, FIFA henüz Pes'e yetişiyor belki de ilk defa her iki firmanın da oyunu bu kadar iyi geliyor. Başa baş ama eksi yanları her iki oyun da birbirine çok benziyor yani çok farketmiyecek bence oynarken. FIFA, Pes grafiklerini çalmış, Pes'te oynayış ve atmosferi. Zaten tek farkları buydu o da gitti :) Daha bir çok şey yazılır fakat okunmaz. Hiç bir yenilik yok gibi gözüküyor ama var oynayanlar bilir büyük ve küçük detayları. Biliyoruz da konuşuyoruz şur da :)) Daha yazardım ama kimse okumaz uzun diye yorumum bu şekil de sosyalik, anket için sağ ol :)