Arkadaşlar pes 2012 demo 2 yi mutlaka indirin.Önceki demo ile alakası yok.kaleciler çok iyi ve yeni takımlar var.Bu arada stad olarak Allianz Arena var.Bilginiz olsun.İlk demoyu oynadım ve hüsrana uğramıştım ki pes 2.demoyla içime su serpti :)
PES 2012
Hemen indiriyorum :) Gerçekten ilk demo iyi değildi :)
İndirdim dün gece bi 2-3 dakika baktım şimdi açtım videosunun bitmesini bekliyorum her açtığımda lanet videoyu izlemekten bıktım :) Güzel paslar falan değişmiş benim şikayetim oyuncuların gerizekalı olmasıydı :) Düzelmiş mi bakacağız :)
Bencede gayet güzel :) Hala bazı gerilikler var ama 11 den kat kat iyi :) 13 te de artık onlardaan da kurtulurlar :)
Haklısın.Şuanda kusursuz değiller elbette.Herlade tam sürümün arkasından herzamanki gibi bir güncellemeyle en aza indirecekdir Konami bu gerilikleri :) Ama gerçekten çok zevkli şuan.
Portekiz ligi var ve bizden de dört büyükler ilk kez var.Bu arada Fifa 12 de süper lig var.Arada oynarım artık süper lig için :)
şu ofsayt sorunu düzelmiş mi :D
Ah evet lanet olsun 1 mm lik şeylere bile ofsayt diyor yok böyle birşey :) Neyse artık iyi güzel oldu bu 2. demo :)
Evet düzelmiş milimetrik görüyor yalnız.Biraz fazla düzelmiş :)
En güzel özellik de,bir adamınla topu sürerken,diğer bir adamını istediğin yere çekebilmek...
Bu arada libertotares de maç inanılmaz...Seyirciler müthiş :)
Bence Pes 12 Fifa ya bu sene de darbe vuracak gibi...