Arkadaşlar oyun orjinal olarak piyasada bulunmasada illegal yollardan yine çıkmayı başardı.Oyunu oynayan varsa söylesin Trabzonspor var mı ? Varsa orjinal siparişi vereceğim acil bilgi lazım
Pes 2013 de Trabzonspor var mı ?
Sordum bir yere. PS3 versiyonu ama olsun aynı zaten. Büyük ihtimal vardır. Shopto.net üzerinden sipariş verebilirsiniz.
Edit: TS yok ama bu oyunu orjinal almayacağınız anlamına gelmez. İnsanların emeklerini çalmayın.
pc yede çıktı torrentlere düştü
Sordum bir yere. PS3 versiyonu ama olsun aynı zaten. Büyük ihtimal vardır. Shopto.net üzerinden sipariş verebilirsiniz.insanların emeklerini çalmayınEdit: TS yok ama bu oyunu orjinal almayacağınız anlamına gelmez. İnsanların emeklerini çalmayın.
hayat bu banker bilo izlediysen biri birilerini sırtında taşır diyiyor ya ona benziyor
Hem benim ligimi yapmayacaklar,hemde kendi takımım olmayacak,ondan sonra orjinal alacağım.Yok ya...Önce onlar benim beklentimi karşılasın,bende gidip alayım.Bu sene FM 2013'ü orjinal alacağım.Çünkü Türkçe dil var.Fifa 2011'i de orjinal aldım.Türkiye ligi vardı.O kadar para verip kendi takımım ile oynayamayacaksam,kusura bakmayın ama asla para vermem.Ben korsanı savunmuyorum.İnsan beğendiği,ihtiyaçlarını karşılayacak bir şey için bedel öder.Bu şartlarda bu oyun bana istediklerimi sunmuyor.Ayrıca bu konu korsan-orjinal konusu değil.Aklada,tavsiyeye de ihtiyacım yok.Ya soruya cevap verin,ya da yorum istenmedikçe yorum yapmayın.
Hem benim ligimi yapmayacaklar,hemde kendi takımım olmayacak,ondan sonra orjinal alacağım.Yok ya...Önce onlar benim beklentimi karşılasın,bende gidip alayım.Bu sene FM 2013'ü orjinal alacağım.Çünkü Türkçe dil var.Fifa 2011'i de orjinal aldım.Türkiye ligi vardı.O kadar para verip kendi takımım ile oynayamayacaksam,kusura bakmayın ama asla para vermem.Ben korsanı savunmuyorum.İnsan beğendiği,ihtiyaçlarını karşılayacak bir şey için bedel öder.Bu şartlarda bu oyun bana istediklerimi sunmuyor.Ayrıca bu konu korsan-orjinal konusu değil.Aklada,tavsiyeye de ihtiyacım yok.Ya soruya cevap verin,ya da yorum istenmedikçe yorum yapmayın.Düşünceniz yanlış. FM 2013'ü yine internetten indirecekler. Bence siz hiç para vermeyin.
Aslında FIFA ve PES de Super Lıg olur ama TFF lisans konusunda cinslik yapıyor.Tüm takımların lisanlarını toplu vermek yerine işi yokuşa sürüp takımlarla tek tek görüşün deyince adamlarda eklemiyor.
Aslında FIFA ve PES de Super Lıg olur ama TFF lisans konusunda cinslik yapıyor.Tüm takımların lisanlarını toplu vermek yerine işi yokuşa sürüp takımlarla tek tek görüşün deyince adamlarda eklemiyor.niye ugrasinlar ? Her lig veriyor ama bir tek bizim lig sorun cikariypr. Kim ugrasacak tek tek.
kardes bana verırısen trabzonspor yamasını cok mutlu olurum varsa trabzonspor yaması vereblrmsn