Arkadaşlar pes 5 oynarken birden bire oyun kapanıyor.Hata veriyor.Hata resmi aşağıdaki gibi .Yardım edin!!!
Pes 5
OYUNU YENİDEN KUR YADA RAMIN DÜŞÜK OLABİLİR Bİ SİSTEMİN YAZARMISIN HI YADA FORMAT AT
formata falan gerek yok...sanırım oyunun bozulmuş veya bi dosyasını silmişsin...yada eğer orjinal değilseki büyük bi ihtimalle öyledir:)..crack yap tekrar...
pede2OYUNU YENİDEN KUR YADA RAMIN DÜŞÜK OLABİLİR Bİ SİSTEMİN YAZARMISIN HI YADA FORMATSorunun RAM'den kaynaklandığını sanmıyorum.
1 GB DDR2 800 MHz
erdem187formata falan gerek yok...sanırım oyunun bozulmuş veya bi dosyasını silmişsin...yada eğer orjinal değilseki büyük bi ihtimalle öyledir:)..crack yap tekrar...Şimdi deneyeceğim ama mantıklı geldi
PES 5'i sil.. PES 2008 kur..
evet pes 5 moda geçtiiii yerine pes 2008
cem abi uygun olur mu bilmiyorum ama burda sormaya vaktim oldu...pes2008 in TSL pro patch diye bi paketi var..içinde TSL takımları mevcut bende üye olduğum bir siteden indirdim..rapid'e upload yapsam illegal mi olur??çünkü baya bir güzel patch....kullananlar çok beğenir..
erdem187cem abi uygun olur mu bilmiyorum ama burda sormaya vaktim oldu...pes2008 in TSL pro patch diye bi paketi var..içinde TSL takımları mevcut bende üye olduğum bir siteden indirdim..rapid'e upload yapsam illegal mi olur??çünkü baya bir güzel patch....kullananlar çok beğenir..İllegal olmaz..
O siteden link verebilirsin hatta, sen upload ile uğraşmadan..
iyi o zaman vereyim....
bu pes2008 TSL pro patch v.1 in ilk uploadıdır..
soccercenter.net'ten serdal abi ve ekibinin katkılarıyla yapılmıştır.ona ve arkadaşlarına bu yamayı bize sundukları için teşekkür ediyorum....
(bu PES2008 TSL pro patch v.1)
(bu ise option file'dır..)konami>save dosyasının içine atılacak...her oyun başlangıcında başlangıç menüsünden edit'e girip load yapılmalıdır....aksi takdirde herşey karışacaktır...
eğer neden yapılışını anlatmıyosun diye sorarsanız..şu anda bir metin belgesi hazırlıyorum..kurulumu anlatmak için..pm'den mesaj atabilirler yapamayanlar....
Sorun geçti.Tekrar CRARCK yaptım.Ben zaten pes 6 oynuyorum.Sadece pes5 türkçe spıker olduğu için onu oynuyorum.
pes6 da da türkçe spiker yaması var....
erdem187pes6 da da türkçe spiker yaması var....Biliyorum ama bir türlü yapamadım.Türkçespıker adresine üye oldum hemde iki kere ama bir türlü türkçe yapamadım.PES 5'in cdsinin içinde türkçe paket vardı.
istersen yardımcı olurum yüklemene..bi zamanlar bendede vardı pes6 türkçe spiker ama şimdi pc den sildim pes2008 oynuyorum...
pes6 silinmemeli bence. ben 2008 oynasamda pes6'nın yeri bilgisayarımda herzaman vardır.