arkadaşlar ben pes 2008den beklediğim tadı alamadım sizde durum ne
pes 6 mı pes 2008 mi
Daha oynmadım..
sendit'ten siparişimi bekliyorum..
Ancak okuduğum yorum ve incelemelere göre PES2008 pek beğenilmemiş..
Grafiklerdeki süper gelişmeye karşılık oynanabilirlikte PES6'daki keyif alınmıyormuş gibi bir izlenim oluştu bende okuduklarımdan sonra..
Tabi ben oynamadan kesin 1 şey söylemek istemiyorum..
Ayrıca ne kadar kötü olursa olsun Fifa kadar olamayacağı için elimiz mahkum alışıcaz ve 1 sene boyunca eğlencemiz olacak..
ufuliarkadaşlar ben pes 2008den beklediğim tadı alamadım sizde durummadem oynadınız masterlig de bir gelişme var mı acaba .şu fifadaki gibi manager mod gibi bişeyler yani . yazarsanız büyük sevaba girersiniz
madem oynadınız masterlig de bir gelişme var mı acaba .şu fifadaki gibi manager mod gibi bişeyler yani . yazarsanız büyük sevaba girersiniz
bence pes2008 oynanabilirliginden tutun oyuncuların şut çekiş biçimlerine kadar pes6 ya fark atar...birde grafikleride düşünürsek pes6 yı bilgisayarımızdan kaldırmamak için elimizde hiçbir neden kalmayacaktır..ben hiçbir oyunda onun kadar zevk bulamadıgımı açıkça dile getirmek istiyorum..şimdiden iyi günler..
arkadaşlar nasi bi oyun bu anlatsanıza (L)
PES 6 dan iyi oynanabilirlik arttırılmış sistemim kötü olduğu için adam gibi oynayamadım idareten bi ekran kartı sipariş ettim o gelince daha net yorumumu söyleyebilirim.Master Lig de yenilikler var.Managerlik oyunlarındaki gibi futbolcularla röpörtajlar fln eklenmiş 2.ligden başlıoruz bildiğiniz gibi orada da takım sayısı arttırılmış.Formalar hoşuma gitti şimdilik sadece en düşük çözünürlükde ve detaylar low da oynayabilmeme rağmen formalar FIFA ya bin basar(özellikle bizim takımların formalarına FIFA da hiç özenilmemişti PES de güzel yapılmış) Topun çarpmalarda gittiği yerler ve top kontrolü yenilenmiş Training modunda defansdan tüm gücümle uzun top attığımda ileri uç elemanlarım topu çoğunlukla alamadılar top önlerinde sekince gerçek hayattaki gibi hızlanıo çok gerçekçi olmuş.Topu kontrol ederken bazen ayaklarına çarpıo fln sert topların kontrolü zorlaşmış sert ve uzun paslar kesin ulaşır die bi şey yok artık.Ayrıca uzaktan çektiğim bi şut benim oyuncuma çarptı adam yere düştü uzun sürede kalkamadı bu da hoşuma gitti.Dediğim gibi topun birine çarptıktan sonra nasıl gideceği aynen gerçek hayattaki gibi...Rakip güçlendirilmiş adamlar takır takır pas yapıo top kazanmak artık daha zor.Oyun daha taktik ve pas ağırlıklı hale getirilmiş bi adamı alıp şow yapmak zorlaştırılmış.Ben oyunu genel anlamda beğendim ekran kartım geldikten sonra yüksek çözünürlükte oynayıp grafikler konusunda da yorum yapabilirim.
Pes6 ile karşılaştırdığımıza göre (Fifa08 değil tabii ki) bazı yönlerden 2008 in daha zayıf kaldığını söyleyebilirim. İlk olarak artık bir futbolcu koşarak kolayca adam geçebiliyorsunuz. Defans yapmak oldukça zor hücum oynamak zorundasınız başarılı olmak için. Bu da takımında daha çok hücuma dönük yıldız oyuncu bulunduran takımların lehine. Diğer taraftan geliştirilen grafik, ülkemizden lisanslı takım sayısının 3 olması, daha güzel şutlar ve paslar olumlu yönler.
Statlarda ne yazıkki aynı şeyi söyleyemeyeceğim. 16 tane stad var ve hepsi birbirine benziyor. Geçen seneye göre lisanslı lig sayısı artmamış. Birde gol olunca filelerin hali çok göz tırmalayıcı. Master ligde çok fazla yenilik yok gibi oynanış açısından. İlk gün için bunları söyleyebilirim.
2008 winning 10 gibi süratli olmuş.
karizmAbi2008 winning 10 gibi süratli olmuş.Son kararım..:
İğrenç ötesi olmuş!! Şutlar, paslar, kaleciler sabır çektiriyor..
Kalecilerde ciddi problemler var.Kamerada bi acayip , sert şutları yakalayamıo...
1.1 patch'i kurun.. Elbet 1 işe yarıyordur..
Online oynamak için kurmak zorunlu zaten.. Kurmadan server'a sokmuyor..
Gerçi 100 patch daha çıkarsalar da oyunun ahı gitmiş vahı kalmış.. Düzelmesi imkansız.. Bug, bug'un bug'u, saçmalıklar.. Pfff..
yakında oyunu alıp ayrıntılarıyla yazacağım değişiklikler , yenilikler..vs.
ama pes 6 nın oynanabilirliğini yakalayamadı gibi görünüyor demoda.
bir dostyakında oyunu alıp ayrıntılarıyla yazacağım değişiklikler , yenilikler..vs.Bence alma.. O kadar kötü yani..
ama pes 6 nın oynanabilirliğini yakalayamadı gibi görünüyor demoda.
Ama sabrını test etmek istiyorsan alabilirsin..
Benim orjinal almama bu sefer kesin değmedi.. Çünkü 2 günde oyundan soğudum.. PES6'yı 1 sene online oynadım, ancak sıkıldım..
bilgisayara karşı şut çekion kaleciden sekio top gidip kendi defans adamına çarpıo gol.tmm olurda bi maçda 3 kere olmaz.
bugün alacaktım pes 2008 'i ama herkes bugün oyunu çok kötülediği için şimdilik almıyorum. Zaten Medium'da çalıştırır benim sistem yüksek'e yetmiyor. ozamana kadar Pes6 hem Ağam hem paşam :)
bir dostbugün alacaktım pes 2008 'i ama herkes bugün oyunu çok kötülediği için şimdilik almıyorum. Zaten Medium'da çalıştırır benim sistem yüksek'e yetmiyor. ozamana kadar Pes6 hem Ağam hem paşam :)
arkadaslar sistemim pes 6 kaldırırmı p4 3.0 512ram 256 mb geforce 6200 bide pes fifayta gore 2007 dimi
xderelixarkadaslar sistemim pes 6 kaldırırmı p4 3.0 512ram 256 mb geforce 6200 bide pes fifayta gore 2007bilgisayarın pes 6 yı rahat kaldırır bence al pişman olmazsın ve mutlaka türkcespiker.com'dan hasan mustan'ın spiker yamasını indir . (160 mb)
eğer imkanın varsa soccercenter.net'ten pro patch veya evulation pathc'ı indir .tadından yenmez o zaman pes 6.ama bu yamalar (1.5 -2 gb)