PES 6 yı yükledim.Crack yapmama rağmen oyun açılmadı.Kaldırmayı denediğimde de hata veriyor.Nasıl kaldırabilirim?Şimdiden sağolun.
PES 6
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.oyunu kaldırmak için CCleaner ve Unlocker adlı programları kullanabilirsin.başarılar...
PES6 gibi bir oyun kopya mı alınırmış?!
2 tane orginal PES 6 aldin diye artistlik yapma
1 tanesini de crack le ugrasan arkadasa ver bari...
Çok geç, 1 tanesini kuzenlere verdim..Onlarla da kapışıyorum online..
tuncabPES 6 yı yükledim.Crack yapmama rağmen oyun açılmadı.Kaldırmayı denediğimde de hata veriyor.Nasıl kaldırabilirim?Şimdiden sağolun.Ne hatası veriyor? Tam silebilmek için regedit'i deneyebilirsin; oradaki izleri kaldırırsan sanıyorum ki sorun kalmayacak.
denedim regedit i.ilgili tüm kayıtları sildim.olmadı yine.
slm beyler ben pesde cracksiz yazıo ama crack istio yapıyorum cd de yazılmayı beklenen dosyalara geli o ve cd y le çalişio öneri si olan yollarsa sevinirim
kardes ben yeni pes 6 aLdım oyunu kurdum fakat online olarak nasıl oynucam pasword dio yardım edersen sevinirim
bu imkansiz. orjinal oyunu alman gerekiyor.
egemengigabu imkansiz. orjinal oyunu alman gerekiyor.Ayhan arkadaşın sorununu hallettik..
Onu da soktum online ortamına..1 tane kapıştık hatta..
İyi mi ettim,kötü mü artık hayırlısı..:))
egemengigaorjinal miymis oyunTabi yav..PES6 korsan alınmaz ki..
iyi hadi register isi seninki kadar zahmetli olmamis
CU_GS7 abimsin sana ne kadar tesekkur edeyimo kadar cok dert ediodumki online oynayamıcam pes7 cıkacak die
teşekkürler yanıtlar için ama bilgisayarda başka bir sorun çıktı format attım.onun için böyle bir sorun kalmadı.zaten suse linux a da pes yüklenmez heralde.windows xp cd sini bulana kadar bununla idare edeceğim:D
crack dediğine göre bu oyun korsan buna ilgin konu açman bence yanlış
lütfen Oyunlar forumundaki tüm konuları ve mesajları okuyun.
Ayrıca forum kurallarında crack yasaktır yazması crackli oyun hakkında yardım alınamaz anlamına gelmez.Lütfen forum kurallarını dikkatlice okuyun.
Forum KurallarıCheat, hack, warez, crack vb. içeren mesajlar atmak ve bunları bulunduran web sitelerine bağlantı vermek.Bundan kasıt, crackli program isteme veya link verme; hack yöntemleri ve bu konuda açık linkler yayınlama gibi şeylerin yasak olduğudur.Ayrıca 11 sayfayı aşmış ve https://www.chip.com.tr/forum/kon ... SearchTerms=Orjinal,mi,Korsan,mı linkli bir konu da bulunuyor CHIP Forum da.Sizin söylediğinize göre bu konunun da yasal olmaması gerekiyor.Ama ona rağmen yaklaşık 1,5 yıl(13.02.2005-27.08.2006) devam etmiş bu konu.