arkadaşlar bende önceden pes 6nın normal versiyonu yüklüydü şimdi elime türk ligi geçti ve bu cdnin kurulumuda önce pes 6 yı yüklüon sonra,cdnin içinde yazıyo bu klasörü C deki konami klasörünün iiçndeki yre kopyalayın dio diğer klasörüde belgelerim içine kopyalayın dio.benim sorum şu yeni cdyi yüklemeden eski oyunun üzerine bunları yapsam oyun çalışır mı? yoksa yeni cdyi yükleyip mi ancak oyunu türk ligini yükleyebilrim.teşekkürler
pes 6
cd yi yükleemden eski oyunu üzerine yap
plması lazım dostum
üserine olur büyük ihtimalle...
arkadaşlar bende pes 2007'yi aldım.Oyunu kurarken 0_text dosyasında CRC hatasıyla karşılaşıyorum.Oyunun içindeki tum dosyaları pc ye kopyaladım,yine aynı hata :)
Zaten makina antika bunun bir çözüm yolu varmı :)
Pes 2007 Mi
piyasada pes 6 var ve pes 2008 çıkmak üzere pes 2007 diye bi oyun yok benim bildiğim.büyük ihtimal elindeki dvd bozuk..
bir dostPes 2007 MiEvet kardeşim,bende duyunca çok şaşırdım,amacım pes6 almaktı,pes 2007 duyunca denemek istedim.piyasada pes 6 var ve pes 2008 çıkmak üzere pes 2007 diye bi oyun yok benim bildiğim.büyük ihtimal elindeki dvd bozuk..
Pes6 ile değiştirsem iyi olucak..
PES6'dan sonra PES 2007 çıktı..
Ama tam adı şöyle Winning Eleven Pro Evolution Soccer 2007..
Tabi ki bu 2 oyun arasındaki fark yok denecek kadar az, hatta yok..
Konami bunu hep yapıyordu, avrupa versiyonunun adı PES iken, 3-4 ay sonra Winning Eleven versiyonunu piyasaya sürüyordu..Birçok insan da bunu yeni oyun diye alıp oynuyordu..
Bu sefer PES 2007 olarak çıkmasında 1 amaç daha var ki bu da yeni isime yani PES 2008'e insanları hazırlamak,ısındırmak..Bir nevi isim alışkanlığını güncellemek..Yani yeni oyun PES 7 değil de PES 2008 isminde olacak gibisinden..
Hatta pes 2008 çıkmış bile :)
Erdi_-Hatta pes 2008 çıkmış bile :)Nerde gördün??
Daha sendit.com'da bile önsipariş aşamasında ve daha eylül ayındayız..5 Ekim deniliyor ön sipariş son günü için..Ekim ortası da garanti çıkış tarihi denilebilir..
Yoo öyle demek istememiştim kardeş,yani ben 2007 alıyorum,2008 cıkmış gibisinden demek istedim :)