arkadaşlar yeni bir tartışma aslında pek yeni sayılmaz ama buyrun tartışalım ama ben fanatik pes ciyim çünkü gerçekçi futboldan yanayım
PES VS. Fifa
mazotarkadaşlar yeni bir tartışma aslında pek yeni sayılmaz ama buyrun tartışalım ama ben fanatik pes ciyim çünkü gerçekçi futboldan yanayıewt arkadasım fıfa da ıs yok bence pes daha gercekcı we guzel pesın bırde bı ıkı cdlıgı bırde 5 cdlıgı war sanırım, aydınlatırsanız sewınırım saygılar...
sözüm turksoftware'a
arkadaşım birbirine grafik olarak çok benzeyen fakat oynanış yönüyle birçok farklılıklar barındıran iki oyun var biri PES (pro evolution soccer) öbürü winnig eleven ben PES den bahsediyorum bu oyun daha gerçekçi winning eleven da top sanki adamın ayağına yapışmış gibi türlü saçmalıkar oluyo falan senin dediğin o olabilir
PSde Wining Eleven 10 Pesden daha iyi.Temennim en yakın zamanda Pc platformunda da cıkması.
Benim tercihim Pro Evolution Soccer'dan yana. PES'in bir futbol oyunu değil, futbol similasyonu olduğunu düşünüyorum. Tek eksiği, liglerin ve kupaların lisanslanmasında, Fifa'dan daha geride olması. Fifa'da bulunan balon topa, gerçekçi olmayan oynanışa tahammül edemiyorum. Ve evet, Pro Evo'cuyum :).
elvis kardeş ne yalan söyliyim EA GAMES futboldan amlamıyo