Arkadaşlar ben pes2008'i pc'den online oynıcam (hamachi aracılığıyla) fakat oynıyacağım arkadaşım oyunda networke girince port açma sorunu oluşuomuş udp 5730 portuna erişilemio gibi bi şey diomuş. Bu konuyu hamachinin sitesinde ve dier birçok forum sitesinde aradım ama bulamadım. yani şu udp port açmayı ayrıntılı güzelce anlatan bir yer bulamadım. Bilen varsa yardımcı olursanız çok memnun olucam. Herkese sevgiler saygılar
PES2008
yaparken dikkat etmeni öneririm
asertas şaşırtıcı bir soru :) inş güzel bir pc şarçası listen olmuştur :) şaka bir tarafa inan bilmiyorum bende kendi başıma yetiniyorum :) o sebebten genede araştıracağım elde edersem bir bilgi sana göndercem şimdiden kolay gelsin
Tuğsan arkadaşım sen oynayabiliyo musun peki online sorunsuz?
Bu arada arkadaşımın modemi Zyxel P-660RU.
:) eet ZombieNation arkadaşım haklısın bi ara modem ayarlarını yannış yapmış arkadaşım nete giremiyodu ama şimdi düzeltti.
eyvallah saol ersinbakar arkadaşım;) sen de mi aynı sorunu yaşıosun? araştırdın mı bi şeyler bulabildin mi?
Merhaba,
şimdi modemin içinde ;nat yada port forwarding yada ona benzer birsey vardır. Bahsettigin modem arayüzünü bilmiyorum malesef.
Ben airties kullanıyorum bende nat'ın altında port yönlendirme olarak geçiyor.
Resimde nasıl yaptıgımı anlattım. Sende 5730 dan gelen istekler 5730'a şu ip'ye gitsin diyeceksin.Local ip adresini biliyorsundur sanırım. Onun haricinde birsey yapmana gerek yok.
bnde aynı sorunu yaşıyorum ama local ip yi nerye yazcaz