PES6 Türkçe Spiker İsteyen Buraya
teşekkürler dostum. bu yama kimin onu da yazsan iyi olurdu adamın emeği nede olsa .
ÇOK Teşekkür ediyorum. şuan iniyo inşallah kota sıkıntısı çekmem.
Gerçi diğersayfaya yazdım ama burayada yazayım türkçe spiker ve türkiye ligi aynı konu içinde olursa daha işe yarar diye düşünüyorum.işte link pes 6 Turkcell süper lig
'http://soccercenter.net/dosyalar/dosya/1247/Diger-Dosyalar-PES-6-Turkiye-Ligi-v2'
Winning Eleven Pro Evolution Soccer 2007 türkçe veya herhangi bi yamasını bulan warmı ben bulamadım bulan warsa lütfen linki wersin
bu türkçe yama acaba ilk yamamı yoksa sonraki düzeltilmiş olan mı. bende hasan mustanın bir yaması var dakikaları ve skoru hep yanlış söylüyor. bu yama düzeltilen mi yoksa bendekinin aynısımı acaba ona göre indirecem.
bir dostbu türkçe yama acaba ilk yamamı yoksa sonraki düzeltilmiş olan mı. bende hasan mustanın bir yaması var dakikaları ve skoru hep yanlış söylüyor. bu yama düzeltilen mi yoksa bendekinin aynısımı acaba ona göre indirecem.Sanırım sonra çıkan yama
abi sende yama kurulu değilmi dakikayı ve skoru doğru söylüyosa düzeltilmiş yamadır yanlış söylüyosa bendekindendir.
ya abiler ben bu rapidshare leri indirdim ıcındekınlerı de uyguladım ama olmadı türkçe spiker falan yardımcı olurmusunuz?
olursanız sevinirim...
yanlız ben oyunu cd ile yukledım dvd ile deil bide oyun orjinal deil...
Böle bi oyun mu var ya WİNNİG PRO EVULİTİON 2007
karabelaFifa 07 için yokmu?:ben bitane bulmuştum şuan piyasada olan tek 2007 türkçesi herhalde . 2006 'yı 2007 'ye uyarladım demiş yamayı yayınlayan kişi sanırım geche diye birinin di yama 2007'ye
hiç uymamıştı ama bir ingiliz konuşuyor bir türk türkün ne dediği zaten hiç anlaşılmıyodu. bende geri silip orjinali geri yükledim
ya nasıl yüklüyoruz paralı şey çıkıo