Phantom Armor [12.10.2010]

CHIP Online
12-10-2010, 11:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Phantom Armor Windows için kullanımı kolay bir güvenlik çözümüdür. Zararlı yazılımlara karşı gerçek zamanlı koruma sağlar ve istenmeyen sistem değişikliklerini önler. Sistemi Phantom Mode'da tutarak ve istenmeyen değişiklikleri ortadan kaldırmak istediğinizde yeniden başlatarak korunabilirsiniz.Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online Forum

Phantom Armor Windows için kullanımı kolay bir güvenlik çözümüdür. Zararlı yazılımlara karşı gerçek zamanlı koruma sağlar ve istenmeyen sistem değişikliklerini önler. Sistemi Phantom Mode'da tutarak ve istenmeyen değişiklikleri ortadan kaldırmak istediğinizde yeniden başlatarak korunabilirsiniz.Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online ForumHangi dosya ve klasörlerin kalıcı olarak kaydedileceğini ve korunacağını seçebilirsiniz. Sisteminiz tam anlamıyla korunur!

Kaynak: www.chip.com.tr

DOWNLOAD: Phantom Armor

blue-crash
12-10-2010, 20:58   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
159 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2010

Dikkat!!!
Programı yükledim ve benden şifre belirlememi istedi şifremizi belirledik ve windows'un yeniden başlatılmasını istedi onuda yaptık ama windows küstü birdaha gelmedi logon ekranına gelindiğinde sürekli reset atmaya başladı.Neyseki elimde sağlam yedeğim vardı.Güvenli moda geçip programı kaldırıp denemek istedim ama ne yaptımsa güvenli mod seçeneğine bile ulaşamadım.Bilginize...

blue-crash
13-10-2010, 00:26   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
159 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2010

Ben orjinal windows 7 kullanıyorum.Belki windows 7 için hazır değil program kurulumda veya herhangi bir ayarda sorun olmadı daha ilk aşamada benden şifre belirlememi istedi şifre belirledik ve yeniden başlatmamı istedi sadece yaptığımız bütün aksiyon bu.Kayıt işleminde de sorun olmadı ben windows 7 ile sıkıntısı olduğu kanaatindeyim.

blue-crash
13-10-2010, 01:01   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
159 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2010

Zaten programı indirmeden önce desteklediği işletim sistemlerine bakar öyle indiririm.Dediğim gibi destek veriyordur ama tam değil olabilir.Yazılım üreticisine mail atmaya gerek yok sanal pc de windows xp kurar orda çalışmasına bakarım veya yine son bir yedek alır tekrar daha dikkatli ve detaylı bir kurulum ve çalıştırma aşaması izlerim.Ama sanki program windows'un açılış yaparken kullandığı dosyalara erişimi kısıtlarmış gibi bir hata sezdim.Windows logon ortamına geçmesini sağlayacak dosyalara ulaşamamış gibi sürekli restart ediyordu.