Arkdaşlar bu monitörü alalı 1 hafta oldu gayet güzel fakat farkettim ki ekranın sol alt köşesine doğru küçük bir kırmızı nokta var fakat rahatsız edici değil çok küçük bazende yok oluyor ama yine geliyor acaba neden kaynaklanıyor yapımında yapılan bir hata değildir umarım çünkü yeni sistem topluyorum ve ilk olarak monitör aldım teşşekürler yardımlarınız için
Philips 19" Widescreen LCD Ekran
Bu ölü piksel dediğimiz olay. Yani monitörde bir noktanın ölü olması. Yapmanız gerekn şey monitörü Philips'e götürmek. Firmanın ölü piksel durumunda kuralları ne ise onları uygular. Mesela Samsung en az 3 ölü pikselden az olan monitörleri iade almıyor.
peki sizce götürmelimiyim yani gçemesi imkansızmı götürürsem alırlarmı ki philipsin şartları hakkında bilginiz varmı zaten aldığım bir şey düzgün olsa şaşarım yaw ,garantisi var ama kabul etmeleri gerekir
armstrong06peki sizce götürmelimiyim yani gçemesi imkansızmıne yazıkki evet. geçmiş olsun
"Bütçemi iyice zorlayıp http://www.hepsiburada.com/produ ... 5&productid=bd46916 adresindeki Monitörü sipariş etmiştim ama philips 4 adete kadar ölü pikseli arızalı monitör olarak görmüyomuş."
"19" sıfır ölü piksel garantili modelleri de var Philips'in, sen de ölü piksel fobisi yaşıyorsan benim gibi kesinlikle sıfır ölü piksel modellere yönelmelisin. "
"philipsin ölü piksel garantisi bazı modellerde yok. bunu bilerek alın. ben philipsten bir mail aldım bana aynen böyle dediler. şu şu modellerde var diğerlerinde 4 piksele kadar normal dediler. hatta her monitörün yanında verilen kitapçıkta o monitörün ölü piksel politikası belirtiliyomuş. bu kesin bir bilgi arkadaşlar ona göre"
"( PERFECT PANEL = SIFIR PARLAK NOKTA VE SIFIR ÖLÜ PİKSEL GARANTİLİ !!! ) "
"Philipsin sadece perfect panellerinde sıfır piksel garantisi var."
Sanırım en son yorum her şeyi açıklıyor.
tedavi etme yönetimini öğrendim umarım işe yarar benimki allahtan yarı ölü piksel adamın teki ölü piksel olan noktayı zararsız bir bezle 30sn ovalamış sonra yatarken bir renkleri flashlandıran bir video açmış sabaha kadar oynatmış ve sabah kalkdığında hiç bir noktada terslik yokmuş