Philips A2.510 (4) ses sistemindeki sorunum.??

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
Killer
27-03-2004, 17:12   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
166 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Yeni bir ses sitemi aldım.philips a2.510 / mms215 model 4 hoparlor lu bi sistem..ses kartım onboard ve 5.1 destekliyor..doğal olarak üzerinde 3 giriş var..yeşil,mavi ve kırmızı renklerde..aldığım sistemin arkasındaki girişleri ise kullanım klavzunde belirtildiği gibi bağladım..öndeki 2 hoparlerden sorunsuz bir şekilde ses alabiliyorum fakat arkadakilerden hiçbir ses gelmiyor..ses kartındaki yeşil renkte olan girişinten bağladığım kabloyu subw. a taktım.(audio in bölümündeki front left olan yeşil renktekine ..) diğer kablonun rengi ise siyahtı..bunu da ses kartımın üzerindeki kırmızı girişe taktım.(mavi girişte tv kartının kablosu olduğu için tek boş olan yer orası vardı..gerçi sonradan tv kartını çıkarıp bununla yer değiştirdim ama yine de değişen bir şey olmadı) ve bu kablonun diğer ucunu s.w. üzerindeki siyah yere taktım.(yine audio in bölümündeki rear olan siyah renkte olana..) fakat ne yaptıysam arkadaki hoparlorlerden ses alamadım..
denetim masasından ses kontrollerinden 4 hoparlorlü seçeneği seçmeme rağmen yine bir şey olmadı..ne yapmalım?? lütfen yardım edin arkadaşlar!!??

Killer
29-03-2004, 11:41   |  #2  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
166 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

arkadaşlar lütfen yardım edin..nasıl bir şey yapmalıyım..? acaba şu ön ve arka kolonlardan gelen girişleri,tek bir girişe çeviren (2 to 1 ) türünden ufak bir parça mı almalıyım? çünkü ön hoparlörden gelen girişin kablosunu,ses kartındaki yeşil girişten çıkartıp,arka hoparlorun kablosu ile yer değiştirdiğimde arkadan da ses geliyor..acaba ben bu 2 kablonun ucunu birleştirip,ses kartındaki yeşil girişe soksam,ikisinden de sorunsuzca ses gelir mi??