Philips'ten farklı bir ev telefonu: Mira

CHIP Online
12-04-2013, 12:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Ev telefonunda tüm seçeneklerin birbirine benzediğini düşünüyorsanız, işte size farklı bir telefon!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/phi ... onu-mira_39678.html

Uzun aramalar için tasarlanmış rahat ahize kulaklıkları ve dayanıklı, parlak, parmak izine karşı korumalı dış tasarımıyla Mira, bugüne kadarki ev telefonlarından ayrılmayı başarıyor. Her iki taraftan da şarj edilebilen ahize ve hassas kullanım için kalibrasyonlu tuş takımı da işlevsel açıdan Philips Mira'yı farklı kılıyor.


Yeni Mira, akıllı kablo yönetimi, kolay okunabilen 4,1 cm'lik 2 satırlı grafik ekranı ve rahat ahize kulaklıkları ile ev telefonu konusuna farklı bir boyut getiriyor. Akıllı kablo yönetim sistemi, kabloları görüş alanınızdan akılcı bir şekilde kaldırıyor. Örtülü kablolar ve dâhili kablo kılavuzu, karmaşıklığın ortadan kalkmasına ve kabloların daha az yer kaplamasını sağlıyor.


Ahize hoparlörüyle eller serbest konuşma da yapabileceğiniz bu zarif telefon, iyi bir ses kalitesi için gelişmiş ses testleri ve ayarlamalar sonucunda size ulaşıyor. Mira, ECO+ modu etkinleştirildiğinde sıfır güç emisyonuyla ekolojik açıdan kullanıcılarını mutlu ediyor.


Beyaz ve Koyu Gri renk seçenekleriyle satışa sunulan Philips Mira M5501WG/38 modeli, 149,90 TL'lik fiyat etiketi ile raflardaki yerini alıyor.

Tüm Konu: Philips'ten farklı bir ev telefonu: Mira

Kaynak: www.chip.com.tr