Arkadaşlar, internetten pek çok brush indirmeme rağmen nedense yetersiz geliyor. Kendi bruhlarımı da yapabilirim ancak, hazıra konmak daha kolay galiba.. Yardımcı olur musunuz?
photoshop brush
Funda hanım bende yaklaşık 1500 adet her kategoride fırça var.En kısa zamanda herkes faydalansın diye burada da paylaşmayı düşünüyorum..
Herkese iyi günler, iyi çalışmalar dilerim..
İşte Funda hanım upload ettim.Yararlanmak isteyen diğer arkadaşlar da varsa aşağıdaki linkten yararlanıp temin etsinler.Eğer daha fazlasını istiyorlarsa, CHIP dergilerinin arşivine baksınlar; yanında bir cd dolusu resim ve fırça vermişti...
Herkese iyi günler dilerim...
Çok teşekkür ederim ya oldukça işime yarayacak gibi görünüyor. Ben Photoshop ve Corel kullanıyorum. Teknik bilgiye ihtiyacınız olursa buradayım.
ya bende photoshop yapmak istiyorum nasıl yapabilirim sende program varsa bana gönderebilirmisin imzadada belirtiğim gibi yeniyim yardımcı olabilirmisin saol
bana kullanışlı photoshop filtreleri lazıım varsa yardımcı olun thanx
Hoşçakalın...
Bir kitap al... Bütün kitapçılarda ya da sahaflarda bulabilirsin. Sonra içinden çıkamadığın konuları bizimle paylaş. Yardımcı olabiliriz umarım.
Bu arada Afif, paylaştığın brush'ları yükle yükle bitiremidim[:I] Yine ve yeniden teşekkür etmek istiyorum.
saol ben öğrendim herşey ilgilendiğin için teşekkür
Funda hanım hiç sormayın :)..O fırçaları yüklemesi ayrı dert ,denemesi ayrı bir dert...Çok yerde sordum bunları toptan yükleyemeyiz mi diye ama cevap veren olmadı...Haliyle bizlere de sırayla yüklemek ve denemek kalıyor...
Kolay gelsin...Hoşçakalın...
bn photoshopta genelde pixel art ile çalışıyorum.Kolay bir yöntem olmasına karşın çok sabır ister.bunn için webde çok kaynak var en öenmlisi www.webdersleri.com da bulabilirsiniz.Ayrıca pixel art ta kafanıza takılanlar olursa bana gelinfunda ya deil:P
Arkadaslar eger tasarım konusunda daha ileri goruslu iseniz render ve clouds brusları var kullanmanız amacıyla. Peki nerden bulurum ben bunları diyorsanız. www.deviantart.com a girin ve aramaya "photoshop brushes" yazın istemediginiz kadar cıkar aayrıca indirmeden once gorme imkanınızda var
bende de vayagı oldugu için indirmedim..saol yinede hocam..funda hanım ben corel draw ögrenmek istiyorum hepsini ögrendim o kaldı..:(
İlk sunduğum linkteki dosya silindi.Tekrar indirmek isteyenler için http://www.eggdisk.com/files/162 ... ri_1kb.ueuo.com.rar