photoshopu daha yeni yeni kullanmaya basladim... fakat bi sorum olacak cs3 surumunde yukledigimden beri beyaz renk yok... bunu nasil halledebiliriz??? yardimci olursaniz cok sevinirim. simdiden tesekkurler:)
photoshop cs3 extended
beyaz renk yok derken?? nerde yok renk paletindemi yoksa resimlerdemi gostermio?? biras daha acarsan konuyu...
beyaz renklerin hepsi bej olarak cikiyor hem renk paletinde hemde resimlerde...
selam
sorunun monitörün renk ayarları yada monitörün kendi yüklediğin cd deki programlarının renk profilini değiştirmesi nedeniyle vephotoshop un color profil ayarlarının birbirini tutmaması olabilir.
file+new+advanced+color profil ayarlarını kurcala burdan çözebilirsin ama bence monitörün renk profilini photshop a göre ayarlaman daha sağlıklı olur. Aksi takdirde çıktı alırken yada başka bilgisayarda işlerine bakarken renk farklılığı yaşayabilirsin
monitörün renk ayarları içinse
masaüstü+sağtuş+özellikler+ayarlar+gelişmiş+renk yönetimi
4muratwww.bilkom.com.tr sormalısın ha soramam diyorsan korsan yazılıma destek istemesanki kendisi 700dolar verip orjinal almış...
ya arkadaşlar cs3 extended active numaralarını bulamadım. bilen ya da olan varsa yardımcı olabilir mi?
ya arkadaşlar cs3 extended active numaralarını bulamadım. bilen ya da olan varsa yardımcı olabilir mi?