ben photoshop'ta kendimce iyiyim ama 6.3 MP bir makınayla calışmama rağmen hala bu sac olayının kesimi sirasında ban yardımcı olacak bir yama yada dll dosyası bulamadım... :D RagDesign
photoshop profesyonel
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.TAm olarak saçımı seçmen gerekiyor o zaman maskeleme olayını senin işini görecektir photoshopta..
Revenge tam olarak ben derdimi anlatamadım galıba bana kesim için yenı photoshop yamaları lazım ve bu yamalar beni sac kesimi için tek tek Uğraştırmasın yoksa senin dediğin yöntemle oluyor ama zaman alıyor bana daha hizli bir işlem gerekli
Sen 10 dk'ya uzun bir süremi diyorsun.O zaman ne diyebilirim ki.İyiyim diyorsun ama pratik yollarını öğrenememişsin bence.Önce kafayı bir seç sonra maskelemeye geç 10 dakkanı bile almaz.Yada benim maile yolla ben saçlarını kesip sana vereyip hemide en ince ayrıntısına kadar..
kardeş ben boy resmini 2 dk birirmiş oluyorum bana sac için birebir bir yama yanı sacı tel tel ayıraçak bir yamöa lazım böyle bir yama varmı yoksa photoshop konusunda iyi sayılırım ve efkleride iyi kullanu,ırım bu yüzden bir fotoğram sütüdyosunda digital resimleri yapmaktayım... :D..''
Efekt bölümünden boyamayla seçtin mi en ince ayrıntısına kadar seçiyor.Daha ne olsun.Ama sen illa bir yama diyorsan bilemem..