This is drawn on ms paint only, no tablet used.
Common question: How long did it take you to make? Around 2-3 hours :)
Eminemi Microsoft Paint ile çiziyor ;)
Buda Peugeot 2006 Sonda bir resim çıkacak birebir yapıyor :)
This is drawn on ms paint only, no tablet used.
Common question: How long did it take you to make? Around 2-3 hours :)
Eminemi Microsoft Paint ile çiziyor ;)
Buda Peugeot 2006 Sonda bir resim çıkacak birebir yapıyor :)
eltahirAdam coşmuş :)Peugeot u da izle ;)
ufff be adam photo shopta kım bılır neler yapar .bu adamın bobiler.org "a uye olması lazm :):):
Müthiş. "Crouching Tiger Hidden Dragon" (Kaplan ve Ejderha) filminde, kılıç ustası öğrencisini, hocada dal parçası öğrencide müthiş bir kılıç olduğu halde, dövüyordu. Ve maharetin kılıçta değil onu tutanda olduğunu söylüyordu. İşte bir örnek. :)
eltahirMüthiş. "Crouching Tiger Hidden Dragon" (Kaplan ve Ejderha) filminde, kılıç ustası öğrencisini, hocada dal parçası öğrencide müthiş bir kılıç olduğu halde, dövüyordu. Ve maharetin kılıçta değil onu tutanda olduğunu söylüyordu. İşte bir örnek. :)eltahir helal olsun nerden nere getirdin :)
@eltahir
ikincisinde baya uğraşmış. Winampa dikkat ettim en az 100 şarkı dinlemiştir :)
JeWoR@eltahirne 100 ü 278'e kadar geldi başa döndüikincisinde baya uğraşmış. Winampa dikkat ettim en az 100 şarkı dinlemiştir :)
saçmalamayın painti iyi kullanabilirler ama photoshopla yarışamaz paint o dost yeteneğini photoshopa kullansın körelmesin
Susamsaçmalamayın painti iyi kullanabilirler ama photoshopla yarışamaz paint o dost yeteneğini photoshopa kullansın köO Adam PS bilmese paintte bu kadar iyi olmaz birde böyle düşün
Elbette Ps'yi çok iyi kullanabiliyorsa yapabilir. Paint sınırlıdır zaten bunları yapabilmesi usta olduğunu gösterir ama en basit örneği hareketli resim yapamaz efekt veremez ama helal olsun gerçekten Paintle neler yapılabileceğini göstermiş tabi bunu yapması en az 5 6 saatını almıştır.
206 süper oLdu yaa
bu adam harcanıoor abii++
hakkaten helal olsun valla gittim painti açtım bende denedim ama nerdeee bende o yetenek