Evet arkadaşlar bi sinerji oluşturalım=)
Photoshopun hangi versiyonunu kullanıyorsunuz?Kullandınız hangisini tercih edersiniz.Ben şuan CS3 kullanıyorum çok memnunun ama bi kaç özelliği haricinde CS2 en iyisi..
Yorumlarınızı bekliyorum....
Evet arkadaşlar bi sinerji oluşturalım=)
Photoshopun hangi versiyonunu kullanıyorsunuz?Kullandınız hangisini tercih edersiniz.Ben şuan CS3 kullanıyorum çok memnunun ama bi kaç özelliği haricinde CS2 en iyisi..
Yorumlarınızı bekliyorum....
valla ben şu an photoshop 7.0 kullanıyorum. yeterince işime yarıyo ama CS2'ye geçmeyi düşünüyorum. (ama ne zaman olur allah bilir)
CS2'yi kullanıyorum ama Paint.Net programı da gayet güzel Photoshoptan sıkıldıgımda paint.neti kullanıyorum.
tabi sadece photoshop kullanılmıyor. bende photoshop'a ek olarak macromedia fireworks kullanıyorum. aslında çoğu zaman onu kullanıyorum. biraz daha çekici geliyo da :))
Bende CS3ü kullanıyorum diğer bütün sürümlerin bir araya toplanmış ve üzerine eklerin getirilmiş hali.Şu sıralar vector çalışmalarım için freehande merak saldım.Zaten adobe ve macromedia birlik olduktan sonra bakalım belki ilerde PS yede yenilikler getirirler her zaman macromedianın anlayışını beğenmişimdir.Sizede tavsite ederim 7.0 kullanan arkadaşlar CS yerine CS2 ye geçin direk.Pişman olmazsınız
Bende CS2 Kullanamıyorum.. Layerlarla çalışmayı beceremiyorum..
Nasıl layerlarla çalışmak??
Biraz açıklarsan belki daya iyi yardımcı olabiliriz=))
7.0
yeni sistem toplayınca cs3 e geçmeyi düşüyorum.
sistemin düşük olmasından dolayı 7 deyim. yoksa asla katlanmam.
=)) Valla bi kere tek kullandım..Oda son kullanışım oldu 7 yi=)
Photoshop CS2 kullanıyorum çok memnunum:)
CS 2 kullanıyorum .
Photoshop CS2 kullanıyorum ve çok memmnunum tabi sistem gereksinimleride önemli CS serisini kullnırken
Arkadaşlar bende CS2 kullanıyorum ama CS serisini kullanırken sistem gereksinimleriniz iyi olsun
photoshop sürümlerinin arasında en rahat çalışmayı sağlayan ve en görseli bence cs2 bende cs2 kullanıyorum cs2ye kullanmayanlara geçmelerini öneririm.
ben cs2 kullanıyorum cs3 şuan beta versiyonu var daha final yapılmadı zannerdersem bence cs2 gayet iyi
mustafa-kvalla ben şu an photoshop 7.0 kullanıyorum. yeterince işime yarıyo ama CS2'ye geçmeyi düşünüyorum. (ama ne zaman olur allah bilir)walla bende kullanıyorum 7.0 çok güzel kullanışlı ayrıca fazla özellik istemem:D
ben 6 yıkullanı yorum çok memnunum
ve türkçe
vallah ben 7 den memnunum ama cs de olsa hayır demem oda var bende ama kurdum bu seferde netten etkinleştirme istedi yapmadıda bende 7 ye devam ediyorum haha hemde profesyonelce crack ve etkinleştirme derdi de yok hemde bye
bence 7.0 gayet iyi sisteme fazla sorun da yaratmıyor
Cs2 kullaniyorum ve her istedigim islemi yapabiliyorum.. cs3 u de denemek istiyorum..