arkadaşlar php de yorum sayfası oluşturmak istiyorum kullanıcı yorumunu yapıcak ve yaptığı yorum sayfa nın altında gözükücek bu konuda bilgisi olan varsa yardımlarını bekliyorum ....
php ile yorum sayfası oluşturma
Efsane18 arkadaşım bunun için bi tane form açarsın.bi textarea koyarsın ... bunu veritabanına yazdırırsın...sonra yazılanları veritabanından sayfaya çekersin..
yapamazsan buraya yaz daha detaylı yardımcı olmaya çalışırım...
bu konuda hiç fikrim yok yani aslında mantığını anladım ama sistemi oturtamadım..
kusura bayağı zamandır girmiyordum yapacağın şu
yorumekle.php
ekle.php
include("vt.php");//mysql sunucumuza bağlantı yapmamızı sağlayan kod
$yorum=$_POST["yorum"];
if($yorum==""){
echo 'lütfen yorumu boş geçme';
}
else{
$ekle=mysql_query("insert into yorumlar(id,yorum,kullaniciadi,tarih) values('$_POST[dersno]','$yorum,'$_POST[kullaniciadi]',now())");
if($ekle){
echo "
";
}
else {
echo "
";
}
}
?>
şöyle basit bi yapı yapabilirsin
Abicim senin yazmis oldugun kod basdan sona kadar xss ve sql acikli . boyle form mu olurmus. Benim tavsiyyem inette bu kadar ucretsiz boyle scriptler var bunlardan birini kullan. AMa kullanmadan once active ve passiv xss ve default ve blind sql injection-a karsi tarama yap.
Abicim senin yazmis oldugun kod basdan sona kadar xss ve sql acikli . boyle form mu olurmus. Benim tavsiyyem inette bu kadar ucretsiz boyle scriptler var bunlardan birini kullan. AMa kullanmadan once active ve passiv xss ve default ve blind sql injection-a karsi tarama yap.demiş arkadaş adı üstünde basit bi yapı bilmeyen bi kişi için öyle atlarsan öğrenemez bilyen kişi.
şöyle basit bi yapı yapabilirsin
forgetpasword arkadaşım benim verdiğim kod başlangıç için çok iyi bir kod ben sql açıkları ile niye uğraşıyım...
ben arkadaşa yardım etmek amacıyla basit anlamda kodları yazdım ... geliştirmek onun elinde bana kimse sql açıklarını öğretmedi kendi isteğim ve azmim ile öğrendim...