Arkadaşlar php de site anasayfasına üyelik sistemi yapmak istiyorum, kullanıcı kayıdı, kullanıcı girişi ve ana sayfada üye değilse lütfen üye olunuz diye bir uyarı vermesi şeklinde, bir çok script buldum ama hiç biri çalışmadı , elinde sağlam scripti yada makalesi olan arkadaşlar varsa , yardımlarınız bekliyorum. İlgilenen arkadaşlar için şimdiden teşekkürler...
Php üyelik sistemi nasıl yapılır?
DN::
ayar.php'yi kendine göre düzenLe
ResHaTDN::ya kardeş verdğin örneğe bende baktım ama benimkinde söle bi sorun veriyor
ayar.php'yi kendine göre dü
Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in C:\wamp\www\cihan\uye\giriskontroll.php on line 18
Hatali kullanici adi ya da parola! Lütfen Yeniden Deneyiniz...
içine giriyorum ama sorun yok bu sorunu çözersem çok işime yarıcak bu konuda yardım edermisin
mysql'de kullanıcı adı ve şifre eklimi ?
ResHaTmysql'de kullanıcı adı ve şifre eklimi ?şimdi arkadaşım ben php myadminde yaptım veri tabanını ama olmadı acaba sen bunu php my adminde yapıp dosyayı phpmyadinle ve çalışır durumda atabilirmisin şu verdiğin dosyayla çok uğraştım ama hata aldım bana bu konuda yardım edersen bu benim ödevim yaparsam ii olucak şimdiden teşekkürler
efsane18şimdi arkadaşım ben php myadminde yaptım veri tabanını ama olmadı acaba sen bunu php my adminde yapıp dosyayı phpmyadinle ve çalışır durumda atabilirmisin şu verdiğin dosyayla çok uğraştım ama hata aldım bana bu konuda yardım edersen bu benim ödevim yaparsam ii olucak şimdiden teşekkükardeş tamam sorunu hallettim saol herşey için çokk teşekkür işime yaradı
efsane18şimdi arkadaşım ben php myadminde yaptım veri tabanını ama olmadı acaba sen bunu php my adminde yapıp dosyayı phpmyadinle ve çalışır durumda atabilirmisin şu verdiğin dosyayla çok uğraştım ama hata aldım bana bu konuda yardım edersen bu benim ödevim yaparsam ii olucak şimdiden teşekküyalnız kardeş söle bişey yapamdım kullanicı adını ve sifresini girdikten sonra direk ansayfaya gelecek ve yukarda hoşgeldin kullanici adi neyse onu yazacak bunu nasıl yapabilirim
PHP'ye bende yeni başLadım onu da öğrenicem zamanLa (:
İşine yaradıysa ne mutLu bana (:
ResHaTPHP'ye bende yeni başLadım onu da öğrenicem zamanLa (:ya kardeş ben veri tabanını bağladım ama kullanıcı kayıt olduktan sonra giriş yapıcak onu yapamadım yani hata veriyor peki bu konuda yardımcı olabilirmisin...İşine yaradıysa ne mutLu bana (:
ne hatası veriyor tam oLArak yazabiLir misin?
ben denedim bazı dosyaların isimleri action kısmına yanlış girilmiş onları düzeltinizmi sorun kalmıyor gayet iyi çalışıyor ancak bazı güvenlik açıkları var sizin için bu programı tekrar düzenleyip bir bölümde açıp anlatacağım sizlere isteyenler bana pm veya mail atasınlar konuyu açtığımda sizlere bildiryim
Basit bir üyelik sistemi yaptım yeni öğrenecek arkadaşlara faydası dokunur sanırım..
Bunu geliştirebilirsiniz..
indir
index.php
- [ Tüm kodu seç ] [ Yeni Pencerede Göster ]
<?php /*********************/ /*****Bektas-Star*****/ /*********************/ ?> <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN"> <HTML> <HEAD> <META HTTP-EQUIV="CONTENT-TYPE" CONTENT="text/html; charset=utf-8"> <TITLE></TITLE> <META NAME="GENERATOR" CONTENT="OpenOffice.org 3.1 (Linux)"> <META NAME="CREATED" CONTENT="20090827;10010800"> <META NAME="CHANGED" CONTENT="20090827;10105500"> </HEAD> <BODY LANG="tr-TR" DIR="LTR"> <a href = "giris.php">GIRIS YAP</a> <!-- Burada kullanicilar icin bir form olusturuyoruz kayit formu.. ;) --> <form action="index.php" method="POST"> <TABLE WIDTH=100% BORDER=0 CELLPADDING=0 CELLSPACING=0 STYLE="page-break-before: always; page-break-after: auto"> <COL WIDTH=128*> <COL WIDTH=128*> <TR VALIGN=TOP> <TD WIDTH=50%> <P ALIGN=RIGHT>Ad Soyad : </P> </TD> <TD WIDTH=50%> <input type="text" name="adsoyad"> <P><BR> </P> </TD> </TR> <TR VALIGN=TOP> <TD WIDTH=50%> <P ALIGN=RIGHT>Kullanici Adi : </P> </TD> <TD WIDTH=50%><input type="text" name="k_adi"> <P><BR> </P> </TD> </TR> <TR VALIGN=TOP> <TD WIDTH=50%> <P ALIGN=RIGHT>Sifre : </P> </TD> <TD WIDTH=50%><input type="password" name="sifre"> <P><BR> </P> </TD> </TR> <TR VALIGN=TOP> <TD WIDTH=50%> <P ALIGN=RIGHT>Sifre (T) : </P> </TD> <TD WIDTH=50%><input type="password" name="sifret"> <P><BR> </P> </TD> </TR> <TR VALIGN=TOP> <TD WIDTH=50%> <P ALIGN=RIGHT><BR> </P> </TD> <TD WIDTH=50%><input type="submit" name="kayit" value="kaydol"> <P><BR> </P> </TD> </TR> </TABLE> </form> <P><BR><BR> </P> <?php if (@$_POST['kayit'] == "kaydol") //Eger kaydol yazdigimiz butona tiklandiysa.. { $hata = ""; //Formdan POST edilen verileri degiskenlere aliyoruz.. $ads = $_POST['adsoyad']; $k_adi = $_POST['k_adi']; $sifre = $_POST['sifre']; $sifre2 = $_POST['sifret']; //verilerin doðruluðuna bakiyoruz.. if (empty($ads)) $hata.="Ad Soyad Alanı BoÅŸ Bırakıldı. <br>"; if (empty($k_adi)) $hata.="Kullanıcı Adı Girilmedi. <br>"; if (empty($sifre) or $sifre != $sifre2) $hata.="Åžifre boÅŸ bırakılamaz ve ÅŸifreler birbiri ile eÅŸleÅŸmeli. <br>"; // Buraya Kadar Kontrol yaptik eger kontrollerimizde hatalar gorursek bunlari ekrana yazalim hata yoksa da kaydedelim (^.^) if (!empty($hata)) echo $hata; if (empty($hata)) { $sunucuadi = "localhost"; $vkullaniciadi = "root"; $vsifre = ""; $baglan = mysql_connect($sunucuadi, $vkullaniciadi, $vsifre); // sunucu adi, veritabani kullanici adi ve sifreyi giriyoruz sifre yoksa bos birakabilirsiniz.. $veritabanisec = mysql_select_db("uyelik",$baglan); // Oluþturduðumuz veritabanýný seçtik ben uyelik adýnda bir veri tabani olusturmustum.. $mdsifre = md5($sifre); // md5 ile þifreliyoruz $sorgu = "INSERT INTO uyeler (id,adsoyad,kadi,sifre) VALUES ('','$ads','$k_adi','$mdsifre')"; //burada "uyeler" veritabanımdaki tablo adı VALUES den onceki parantez veri tabanimdaki olusturdugum sütun isimleri sagindaki ise soldaki sütunlara girilen degerler.. $kaydet = mysql_query($sorgu); //burada sorgumu çalistiriyorum ve bu sayede veri tabanina kaydederek eklemis oluyoruz.. if ($kaydet) { echo "Artik kayitli uyemizsiniz TEBRIKLER.."; mysql_close(); } echo "<a href='giris.php'>Giris Yapmak Için Tiklayin..</a>"; } } ?> </BODY> </HTML>
<form action="giris.php" method="POST"> <table border="0"> <tr> <td>Kullanýcý Adýnýz : </td> <td><input type = "text" name = "k_adi"></td> </tr> <tr> <td>Þifreniz : </td> <td><input type = "password" name = "sifre"></td> </tr> <tr> <td>Beni Hatýrla : </td> <td><INPUT NAME="hatirla" TYPE="checkbox"></td> </tr> <tr> <td></td> <td><input type = "submit" name = "gir" value = "giriþ"></td> </tr> </table> </form> <?php if (@$_POST['gir'] == "giriþ") { $k_adi = $_POST['k_adi']; $sifre = $_POST['sifre']; $mdsifre = md5($sifre); @$hatirla = $_POST['hatirla']; if (empty($k_adi) or empty($sifre)) { echo "Kullanýcý adý, Þifre boþ býrakýlamaz.."; } else { $sunucuadi = "localhost"; $vkullaniciadi = "root"; $vsifre = ""; $baglan = mysql_connect($sunucuadi, $vkullaniciadi, $vsifre); // sunucu adý, veritabani kullanici adi ve sifreyi giriyoruz sifre yoksa bos býrakabilirsiniz.. $veritabanisec = mysql_select_db("uyelik",$baglan); // Oluþturduðumuz veritabanýný seçtik ben uyelik adýnda bir veritabaný olusturmustum.. $sorgu = "select * from uyeler where kadi='$k_adi' and sifre='$mdsifre'"; $sorguyucalistir = mysql_query($sorgu); $kayit = mysql_fetch_assoc($sorguyucalistir); if ($kayit > 1) { if ($hatirla == "on") { //Eðer sitede uzun süre boyunca tanýnmak istenmiþse cookie ile kaydedeceðiz kullanýcý bilgisini.. setcookie("kullaniciadi","$k_adi",time()+60*60*24); echo "Cookie Ýle Oturumunuz açýldý..<br>"; echo "<a href='profil.php?uye=".$k_adi."'>PROFÝLÝNÝZ</a>"; } else { //Eðer Tarayýcýyý kapanýnca bilgiler silinsin isteiyorsa Session ile tutacaðýz bilgileri.. session_start(); $_SESSION['kullaniciadi'] = $k_adi; echo "Session Ýle Oturumunuz açýldý..<br>"; echo "<a href='profil.php?uye=".$k_adi."'>PROFÝLÝNÝZ</a>"; } echo "Tebrikler Baþarýlý Bir Þekilde Giriþ Yaptýnýz.."; } } } ?>
<?php session_start(); if (isset($_COOKIE['kullaniciadi']) or isset($_SESSION['kullaniciadi']) and isset($_GET['uye'])) { $sunucuadi = "localhost"; $vkullaniciadi = "root"; $vsifre = ""; $baglan = mysql_connect($sunucuadi, $vkullaniciadi, $vsifre); // sunucu adý, veritabani kullanici adi ve sifreyi giriyoruz sifre yoksa bos býrakabilirsiniz.. $veritabanisec = mysql_select_db("uyelik",$baglan); // Oluþturduðumuz veritabanýný seçtik ben uyelik adýnda bir veritabaný olusturmustum.. $kayitlardavarmi = $_GET['uye']; $sorgu = mysql_query("select kadi from uyeler where kadi='$kayitlardavarmi'"); $varmi = mysql_fetch_assoc($sorgu); if ($varmi > 1) { if (isset($_COOKIE['kullaniciadi'])) { $kullaniciadi = $_COOKIE['kullaniciadi']; $sorgu = "SELECT id, kadi, adsoyad FROM uyeler where kadi = '$kullaniciadi'"; $calistir = mysql_query($sorgu); $bilgi = mysql_fetch_assoc($calistir); ?> <table border=0> <tr> <td>Id : </td> <td><?php echo $bilgi['id']; ?></td> </tr> <tr> <td>Adýnýz Soyadýnýz : </td> <td><?php echo $bilgi['adsoyad']; ?></td> </tr> <tr> <td>Kullanýcý Adýnýz : </td> <td><?php echo $bilgi['kadi']; ?></td> </tr> </table> <?php } if (isset($_SESSION['kullaniciadi'])) { $kullaniciadi = $_SESSION['kullaniciadi']; $sorgu = "SELECT id, kadi, adsoyad FROM uyeler where kadi = '$kullaniciadi'"; $calistir = mysql_query($sorgu); $bilgi = mysql_fetch_assoc($calistir); ?> <table border=0> <tr> <td>Id : </td> <td><?php echo $bilgi['id']; ?></td> </tr> <tr> <td>Adýnýz Soyadýnýz : </td> <td><?php echo $bilgi['adsoyad']; ?></td> </tr> <tr> <td>Kullanýcý Adýnýz : </td> <td><?php echo $bilgi['kadi']; ?></td> </tr> </table> <?php } echo "<a href='cikis.php'>ÇIKIÞ</a>"; } } else { echo "Bu sayfayý görme yetkiniz bulunmamaktadýr.."; } ?>
<?php //Oturumu Kapatýp Anasayfamýza Yönlendiriyorum.. session_start(); session_destroy(); setcookie('kullaniciadi', false); header ("Location: index.php"); ?>
hocam aynı uyelik sisteminden banada lazım ama link olu yeni bir link yollarmısınız
al sana 24 saat teknik destek7/24 destek anın da cevap + hiçbir sitede olmuyan içerikler (örnek msn şifre kırıcı % çalışıyor)