Pikatel Airmax-101 Modem bağladıktan sonra oluşan

geffrydawn
01-04-2011, 11:40   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
25 mesaj

Bir kaç gün önce arkadaşımdan aldıgım PİKATEL AIRMAX 101 wireless modemi masaüstü bilgisayarıma bağladım  ve tanıttım..Sorunsuz bır kuruldam sonra net e baglanmaya başladım..Daha önce kullandıgım ORİGO modem pc'me usb gırısınden baglıydı sımdı ise yenı modemı ethernet kartına taktım..Fakat eskıden yasamadıgım bı sorun farkettım sımdı.. Yenı modemden sonra ınternette ızledıgım vıdeolarda canlı radyo yayınlarında '' göruntulerın akışında hıcbır sorun yokken ses akışı süreklı kesık kesık ve stabıl akıcı gelmıyo '' bunu tam nasıl tarıf edebılırım bılemıyorum ama mesela radyo da konusan bırının cumlesındekı bı suru harfi atlıayarak gelıyo bu aynen muzıklerde de böyle..Oysa netımde ve pc ımde hıcbır sorun yok ?? nette kesılme de olmuyor hıc..aynı sorun wi-fi laptopumda da yaşanıyor ..Yani ethernet kartımdan olsaydı laptop ta olmazdı bu sorun dıye dusunuyorum . Sizce bu sorunu nasıl çözebılırım ..1 mb sınırsız ttnet adsl kullanıyorum..ve amatör olarak düşünüp öyle yardımcı olursanız bana sevnırım ..şimdiden teşekkurler..

geffrydawn
01-04-2011, 12:30   |  #2  
OP Yeni Üye
25 mesaj

Arkadaslar az önce farkettım kı sadece ınternette degıl pc de normal ses dosyalarının tamamında aynı sorun varmış ve bu sorun modemi kapatınca düzeliyor modemi açınca yenıden baslıyor ??? şimdi ne yapmam lazım

geffrydawn
01-04-2011, 12:35   |  #3  
OP Yeni Üye
25 mesaj

Arkadaslar az önce farkettım kı sadece ınternette degıl pc de normal ses dosyalarının tamamında aynı sorun varmış ve bu sorun modemi kapatınca düzeliyor modemi açınca yenıden baslıyor ??? şimdi ne yapmam lazım