Pikatel ÇILDIRTIYOR :/

spungej
29-05-2010, 16:43   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
82 mesaj

2 yıl önce Pikatel Combomax modemim vardı, tek girişli.. Kullanırken 10 dakikada bir net giderdi, online oyun oynayamaz, stresimi atana kadar söverdim :) Sonradan öğrendimki güncelleme yapmak gerekiyormuş, yaptım ve sorun kalmamıştı. 3 ay önce öbür odayada pc koyunca çok girişli bir modeme ihtiyaç duydum, bana kalsa Pikatel kesinlikle almazdım ama komşu bedava verince Pikatel Quartet Plus 4 portlu modeme razı oldum :) 2 portunu kullanıyorum şu an.. İlk haftalar bi sorun yoktu, iyi çalışıyordu, kesilme vb. bir şey yoktu. Ama şimdi net arada kesiliyor, kesilincede belli bir süre sonra geliyor yada hiç gelmiyor, modemi resetlemek zorunda kalıyorum. Genellikle bu durum modem çok fazla açık kaldığında; örneğin akşam kapatmıyorum, sabah kalktığımda internet kesilmiş oluyor ve modem üzerindeki XDSL adlı bölümdeki 2 ışıktan sağ taraftaki yanık kalıyor. Normalde o ışık internet varken yanıp söner.. Nedeni olmadanda kesildiği oluyor, bu kez yanıp sönmesi gereken o ışık tamamen sönüyor :) Karışık bir durum, nedenini çözemedim, CHİP'e bir danışayım dedim. Modemi fabrika yarlarına döndürüm, ayarlarını defalarca yaptım, sorun çözülmedi, internettede güncellemesini bulamadım... Şimdiden teşekkürler..

Modem : Pikatel Quartet Plus (4 PORT)
Net: TTNet 8 Mbit, SINIRSIZ.

şafak89
29-05-2010, 16:59   |  #2  
şafak89 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
2,521 mesaj

güncellem yap bence onunda düzelebilir oda :)

spungej
29-05-2010, 17:12   |  #3  
OP Üye
82 mesaj

Güncellemesi yokki, bulamadım.

CarlJohnson
29-05-2010, 22:49   |  #4  
CarlJohnson avatarı
Yıllanmış Üye
1,081 mesaj

pikatelden vazgec airties al rahat et arkadasım :) azcık paraya kıyıp tabi.