ARKADAŞLAR BEN PIRANHA TARANTULA Q PC5000 KAMERA ALDIM VE BUNU BİLGİSAYARIMA YÜKLEDİKTEN SONRA 1KERE ÇALIŞTI SONRA BİRDAHA ÇALIŞMADI BAZI ARKADAŞLAR İRŞEYLER ÖNERDİLER YAPTIM OLMADI SONRA PROGRAMFİLESTEN KURULMUŞ OLAN DRIVERA BAKTIM Kİ KLASÖR BOŞ ONUN İÇİNMİ ÇALIŞMIYORDUR ACABA.ÇALIŞMIYORSA NEDEN ÇALIŞMIYORDUR BİLDİRİRMİSİNİZ.GÜNLERDİR BUNUNLA UĞRAŞIYORUM ÇZÖÜM BULAMADIM YARDIMLARINIZI ESİRGEMEZSENİZ SEVİNİRİM EĞER BU CD DEN OLMUYORSA NEYAPMAM GEREK? ŞİMDİDEN TŞKLER
PIRANHA KAMERA YARDIMM LÜTFEN
Öncelikle sürücülerini sistemden silmen ve tekrar kurman gerekir.
başlat>denetim masası>program ekle kadır dan kurdugun surucunun ismini ve kaldır dugmesını görmen lazım. Burdan suruculerını kaldırdıktan sonra
bilgisayarım(sag tuş)>özellikler>donanımZ aygıt yöneticisinden eğer kamerenala ilgili bir satrı görürsen (-kı bu USB satırında yada human ınterface satırında)o sürücüleride kaldır. Sonra en baştan sürüclerini kur. Tekrar donanım >aygıt yöneticisnden kameranın satırını tekrar göreceksın sürücüleri tekrar yukledıgın ıcın. Eger ünlem işareti varsa bilgisayarını kapat aç ve kontrol et.
Eğer hala çalışmıyorsa donanım>aygıt yön. kısmında kameranı bul ve suruculerını burda elle gösterip kurmayı dene
Borga-xÖncelikle sürücülerini sistemden silmen ve tekrar kurman gerekir.
bdene
ya boran bunlarıda yapıyorum ama başka bir bilgisayarda yaptım oldu ama ordada sorun vasr dediama açıyo orada ama bende tanımıyor klasör bboş boş olan birşey nasıl tanınabilirki :S
programı kurarken advanced ayarlara gecıyorsan sadece drıverları yukluyor olabilirsin. aslında kameranın kendı ufak bır yazılımı var. ama kameran calısıyorsa suruculerı sısteme aktarmıssın zaten
Programı full kurmayı dene (sistem suruculerını yanı)
bu arada adım boran değil borga
afedersin borga :) ya aldığım yere geri verdim değiştirmek için kamerayı bakalım oradan haber bekliyorum tek çaer bu kalmıştı artık tşk ederim paylaşımların için
ya anlamadım gitti arkadaşımdada aynı marka kam era var ve onuda takıyorum tanımıyo arada yeni donanım bulundu diyo sonra tekrardan aygıt tanınmıyo diyo yaa bunu sebebi nedir bu sorunu çözmem gerek artık
WEB CAM DRİVERİ ARAYAN ARKADAŞLARA TAVSİYEM.ÖNCE ÜRETİCİNİN WEB,İNE YOKSA DİĞER SİTELERE BAKMANIZI TAVSİYE EDERİM.. ayrıca tüm driver ların sitelerini size sunuyorum....