arkadaşlar sakın almayın çok kötü bir telefon bu.... ses sorunu var sesiniz bir gidiyor bir gitmiyor cift sim kart telefonları arasında tutulmayan bir model aldım ama çok pişmanım ve bugun bütün formları gezip söyliyeceğim ben yandım siz yanmayın ayrıca CHIP bu konuda kınıyorum sürekli takip ediyoruz sizi bir nevi rehbersiniz kullanmadan tanıtmayın bence kolay gelsin...
PIRANHA TWIX sakın almayın
Bunun için Telefon bölümü var arkadaşım...
Not:Sakın telin için oyun var ondan eğlence bölümüne yazmış şakası yapmayın
Muharkadaşlar sakın almayın çok kötü bir telefon bu.... ses sorunu var sesiniz bir gidiyor bir gitmiyor cift sim kart telefonları arasında tutulmayan bir model aldım ama çok pişmanım ve bugun bütün formları gezip söyliyeceğim ben yandım siz yanmayın ayrıca CHIP bu konuda kınıyorum sürekli takip ediyoruz sizi bir nevi rehbersiniz kullanmadan tanıtmayın bence kolay gelsin...burda CHIP'i kötülemeye mi çalıştın naptın pek anlamadım???
Yok hocam chip le ne alakası var chip te sadece reklamı yapiliyordu deneyip yapsalar daha iyi olurdu dedim bunun chiple alakası yok...
Ben şakayı sevmem yanlışlık olmuştur....!!!
XxXDaRKoXxXBunun için Telefon bölümü var arkadaşım...Not:Sakın telin için oyun var ondan eğlence bölümüne yazmış şakası yapmayı
PIRANHA TWIX ben 2 aydır kullanıyorum çook memnunum. hele ses çıkşı mükemmel. 8-10 gün şarj gidiyor.
Valla şanslısın o zaman bende şunu diyim size ben sadece kullanmıyorum satışınıda yaptım kim aldıysa aynı sıkıntıları yaşıyor...Halen sıkınıtımız devam ediyor bakalım garantiye gönderecem...
Ayrıca 10 gün şarz gidiyor demişsin inandırıcı değil hiç sana teleon gelmiyormu ? sen kimseyi aramiyormusun süs diyemi taşıyon yanında o zaman ? eğer öylese gider yoksam 3 gün bile zor gider
Kolay
imotebiaPIRANHA TWIX ben 2 aydır kullanıyorum çook memnunum. hele ses çıkşı mükemmel. 8-10 gün şarj gidiyor.