Pıranha marka ks 1211 model numaralı webcam drıverı windows 7 otomatik bulup yükleme yapmasına rağmen kamerada görüntü yok windows 7 de kamera dışında tüm donanım orunsuz çalışıyor
Pıranha web cam windows 7 de çalışmıyor
- 1
- 2
arkadaşım zaten sorun da aynı sorun bende de var. desteklemiyor mu gerçekten yoksa driverı nerden bulabiliriz bu konuda yardımcı olabilecek olan var mıdır.
bende de aynı probLem war ya
dün Windows 7 kurdum ancak web camımın çaLışmadığını farkettim,
qerek win 7 nin yükLEdiği driwer qerekse cam ın kendi cd driveri kuruLu ancak çaLışmıyor çaLışmıyor yine çaLışmıyor..
Kameramın modeL numarası akLımda deiL, ewe qidince yazarım,
teşekkürLer,
benim piranha marka webcam da çalışmıyor. windows 7 kendi yükledi bide ben cd den yükledim gene çalışmıyor yardım edin lütfen
içindeki chip nosundan vista driverini indcen vmicro lu bişeydir ....
bende de aynı problem vardı uraştım epey en sonunda format attım tekrak wındows 7 ye.usb kameralarını çoğu kamera usb girişine bağlı değilken ilk önce programını yüklüyon sonra pc ye usb kamerayı takıyon ondan sonra oluyor ancak.şu an eğer wındows otomatik olarak kendisi görüyorsa sürücüyü programı kaldırsanızda olmaz ben regeditten de sildim dosyaları ama aynı hatayı verdi.en son ya format atçanız tekrar yada bir program bulcanız usb kamerayı bütün şekilde wındows'tan kaldırsın veya o tarz wındows dosyalarını temizlemek için ne gerekiyorsa.driverlan falan problem yok aramayın boşuna.
en sonunda haLLettm ya şükür
oto yükLenencam driverini biLgisayardan tamamen kaLdırp pc e restart atın, ardından (cam usb takıLıysa çıkartın) driveri yükLeyp pc tekrar restart atın, tamamdr
kerimcemön kapağını açıp cip nosunu öğrenmeden yapılmıyoo prhina aracı marka yani drver denen olayı yok chipin modelini alıp aşağdaki siteden driverini indirin......Kapağı açmaya gerek yok illa ki. Hardware ID'sine bakarsınız Wİndows'tan ve driver'ları iki saniyede bulursunuz.
tek çözümü bu emin olun:)Cihazın içini açmayasınız diye Hardware ID'si var...
camın chip nosu yanlızca içinde oluyoo kardeş prhina kabuk sadece bunu gibi biri sürü marka var kapak sadece dolayısyla Hardware ID si pc nin hiç bi bolumunde gorunmuyoo wmicro lu bişey atıyoo sadece......içini açma dışında başka çaren yok toplama camlarda tam sensör chip uzantısnı alman için..
en sonunda haLLettm ya şükürvalla ben wındoows 7 rc cıktıgından beri bır turlu halledemedım kamera sorununu.oto yükLenencam driverini biLgisayardan tamamen kaLdırp pc e restart atın, ardından (cam usb takıLıysa çıkartın) driveri yükLeyp pc tekrar restart atın,
bende aynı pranha 303 kamerayı kullanıyorum.vımıcronun sıtesınden tum drıverlerı ındırdım olmadı.
ChipTypedetector'u ındırdım onun buldugu drıverlerı denedım olmadı.
win 7 kendi yukledıgı drıverler zaten calısmıyor.
denemedıgım yontem kalmadı olmuyo allah olmuyo
vista uyumLu driver iLe deneyin, sorunsuz çaLışır.
bende de orita rn 3700 var..bu sorun bende de var..otomatik tanımıyor..driver yüklesemde fayda etmiyor..
bu konu da çözüm bulabilirsen loseface özelden ya da buradan paylaşırmısın
Kardeş Allah razı olsun, windows 7 yi beta1 ( build 7000 ) den beri yani 8 aydır kullanıyorum. 8 aydır web cam çalışmıyordu, sonunda çalıştı :))
Vimicro nun sitesinden de indirmeme rağmen kamera win 7 de çalışmıyor. Görüntülü konuşma başlattığında bilgisayar mavi ekrana düşüyor ve kapanıyor. Sanırım tek çözüm PİRANHALARI ÇÖPE ATMAK.
arkadaşlar benim kamerada kurulum hatası göstermiyor herşey tamam görüntü gelmiyordu özellikle kerimcem arkadaşa teşekkür ediyorum aynen dediği gibi kameramamın ön panelini söküp çip numarasını okudum benim kameram piranha ks 1211 çip no:zc0301plh verdiği linkten aynen driverı indirdim bilgisayra kurdum sorunsuz çalışıyor herkese tavsiye ederim.
- 1
- 2