[
Monitörüm kırıldığı için 1 haftadır anneme okuldan verilen laptop kullanıyorum ama pis sorunlar var.Bu bilgisayar zaten aylardır sorunluymuş.Sürekli kilitleniyor yada kapanıyorumuş.Neyse 15 gün okulun tamircilerinde durdu bilgisayar aldık ama şimdi başka sorun çıktı.Sistem açıldıktan sonra en geç 15 dk sonra imleç hariç herşey donuyor.Explorer yada başka birşey tıklanıyor ama açılmıyor hatta bilgisayarı kapat butonu bile işlemiyor. düğme ile kapatıyorum.
.Ama donma olmadan önce çalıştırtırdığım şeyleri kullanabiliyorum.Mesela önceden int explorer açtıysam donduktan sonrada kullanabiliyorum.
Nedir bunun sebebi ve çözümü...Sağolun varolun..
PİS SORUN..PİS SORUN...
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Son Düzenleme: stder ~ 03 Eylül 2005 20:24
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj
Genelde bu sorunlar windowsun piority control dediğimiz programaları önemli ve önemsiz olarak ayırıp bilgisayarın birden fazla programı çalıştırmasını sağlayan bir sistemden kaynaklanır ama belkide senin sorunun bir virüsten de kaynaklanabilir veya ram veya power herşey olabilir ama sen bilgisayar donma aşamasında kasanın hangi donanımı çalıştırdığınada bakman lazım powerın yetersiz olabilir veya işlemcin ısınıyorda olabilir. neyse sana ben windowsu tekrar kurmanı tavsiye ederdim ama sen denemişindir bunu.Bence driverlerinede bak belki sorunun çozülebilir.