Lütefen bana şu an alabileceğim en iyi laptop ı söylermisiniz. Özellikleri uçuk olsun. Tüm donanımları tam olsun. Fiyatı önemli değil. Firmaya alınacak. Üstelik firma çalışanları oyun düşkünü. Onu da göz önünde bulundurun. (Ankarada ikamet ediyorum)
Piyasadaki en iyi laptop.(Fiyat önemli değil)
- 1
- 2
bence borgayı dinle diyorum istersen santa rosa platformunuda bekeleyebilirsin ama verdiği en üst düzey laptop modellerinden biri para öenmli değilse sorun yok
teşekkür ederim arkadaşlar. öneriniz dikkate alındı ve tercih bu laptop tan yana yapıldı.
Ya borga-x sen taktın kafayı bu monster'a ne var bu laptop ta?
Yanlış anlama sakın ben senin zevkine karışamam..
karakufu sen en iyisimi erkanc ile borga-x i di,nle çünkü bu formda gerçekten çok deneyimli kişilerdir..
SONY nin veya TOSHİBA nın dizüstülerine bakabilirsin.
biraz daha bekle...
Acer 5920 yada Toshiba nın bir modeli var...
Üzerinde HD-DVD ve Nvidia 8700 Var...
acer 2500 YTL civarı harika bir tasarımı var...
Dizüstünde toshibanın iyi bir geçmişi var ancak sony yi önermiyorum. Markaya para vermeyi enayilik olarak görüyorum.
erkancbence borgayı dinle diyorum istersen santa rosa platformunuda bekeleyebilirsin ama verdiği en üst düzey laptop modellerinden biri para öenmli değilse sorunTakdi ya kesin komisyon aliyordurNeyse sakasi bir yana ben HP 9440 onerecegim. Ben mutluyum ve huzurluyum :)
HP 9440 senin önerdiğin sanki türkiye piyasasında yokgibi hem borganın önerdiği adamın sorusuyla birebir örtüşüyor
ben lg E500-UAP33T model laptop aldım.1 haftadır kulanıyorum.fazla bilgim yok.bu model hakkında görüşlerinizi benle paylaşırsanız sevinirim
alienware bulursan tam bir oyun canavarı ;)
bende hp pavilion dv 6589 entertainment pc var cok memnunum 4 gb rami ve geforce 8600 gs var 1 senedir kullaniyorum ve hic bir sorunuum yok islemcisi 1.5 ama sadece 1.5 oldugunu bildigim icin sorun yasiyorum,cunku hic bi etki oldugunu gormedim eger bulabilirsen tasiye ederim ben amerikadan almistim,su anda turkiyede varmi bilmiyorum
bende alacam asus al bnde asus alacam yedek parçasıda ucuzmuş(:
arkadaşlar ben hp pavilion hdx9200 almayı düşünüyorum sizce alıyım mı
peki manster laptop un hangi serisi daha kaliteli ve iyi
yoksa manster olsun farketmez mi diyosunuz
en iyi loptop olarak hp, sony, toshiba derim başın ağrımaz
Laptop Alacak arkadas bence biraz bekle 19 INC Laptoplar gelior belkide geldi :)
ALIENWARE Rulezzz... :)
512MB NVIDIA® GeForce® 9800M GT
15.4" WideUXGA 1920 x 1200 LCD (1200p)
ntel® Core™ 2 Extreme X9000 2.8GHz (6MB Cache 800MHz FSB)
4GB† Dual Channel DDR2 SO-DIMM (at 667MHz – 2 x 2048MB)
320GB 7,200RPM (16MB Cache) w/ Free Fall Protection
Intel® Wireless 4965 a/b/g/Draft-N Mini-Card
sony vgn-fw serisinede bakablrsn ama monsterı degerlendir bence
http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1002&uid=103404
ark.lar bu pc almayı düşünüyorum ama bir türlü karar veremedim kararsızlığımın nedeni de ekran kartından iyi bi verim alabilirmiyim diye düşünmem bu konuda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim :)
ha hangi amaçla aldığına bağlı diye söyleyecek olursanız açıklayayım.
önce kalite ;)
verebileceğim maksimum fiyat 1800-1900 tl
oyun oynarkende çeşitli programları kullanırkende performansı çok önemli
pil süresi çok önemli değil :)
ekran kartının ve ekrana bakış açısından düşebilen görüntü kalitesi çok düşündürüyor
ve aldıktan sonra en az 3-4 sene beni başka bilgisayarlara muhtaç etmemeli :D
help meee :D
ya da önerilebilecek bi model varsa o da kabulumdur =)
Dell XPS M1330 http://bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1002&uid=102526
beklentilerine bakarak aladığım kadarıyla genel olarak masaüstünde kullancaksın. benim önerim kullanışlılık açısından 15.6" laptoplara yönelman. ve orta seviye harici ekran kartı bulunmsı. bunun için sadece hepsi buradadanbaktığımızda bu listeye ulaşıyoruz. bunlar seni yarı yolda bırakmaz. tabii başka yerlarde daha ucuza veya daha iyi ürünleride bulabilirsin.
gorkizmirhttp://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1002&uid=103404
ark.lar bu pc almayı düşünüyorum ama bir türlü karar veremedim kararsızlığımın nedeni de ekran kartından iyi bi verim alabilirmiyim diye düşünmem bu konuda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim :)
ha hangi amaçla aldığına bağlı diye söyleyecek olursanız açıklayayım.
önce kalite ;)
verebileceğim maksimum fiyat 1800-1900 tl
oyun oynarkende çeşitli programları kullanırkende performansı çok önemli
pil süresi çok önemli değil :)
ekran kartının ve ekrana bakış açısından düşebilen görüntü kalitesi çok düşündürüyor
ve aldıktan sonra en az 3-4 sene beni başka bilgisayarlara muhtaç etmemeli :Dhelp meee :
- 1
- 2