Piyasadaki en iyi oyun
- 1
- 2
n.f carbon mu gülerım crysıs dunyanın en muthıs oyunu sen o oyunu yukleyebılmen ıcın 1 m masrafa gırmen lazım buda demektırkı yeni bir bilgisayr ılerde yoksa o oyunu yuklemen ımkansız
ya herkes tutturmuş bir crysis gidiyor. durun bi oyun çıksın bakalım deneyelim .dereyi görmeden paçaları sıvadınız hemen.oyunu dünyanın en iyi oyunu ilan ettiniz.
evet çıkmamış bir oyuna iyi demek olmaz.... adamlar video ve resimlerini güzel yaparlar. ama oyunu oynarken anlarsınız ki bir şey değilmiş..... çoğu oyunda böyle zaten......
bence dünyanın en iyi oyunu diye bir şey yoktur insanın zevkleri farklıdır herkes en sevdiği oyunu dünytanın en iyisi olarak görür. !!!!1
la ne carbonu zuhahahaha piyasadakı desem gülerım dünyadakı en iyi oyun crysıs crysıs ustune oyun bılmem crysıs windows vista olmadan yukleyemssın
kesin konuşmayalım arkadaşlar 2 ay sonra yeni bir oyun yaparlarrrr. crysıs geride kalır
zafer hallacoglula ne carbonu zuhahahaha piyasadakı desem gülerım dünyadakı en iyi oyun crysıs crysıs ustune oyun bılmem crysıs windows vista olmadan yukleyemssıya kaç kere oynadın kaç kere bitirdin oyunu da böyle kesin konuşuyorsun ben hala anlamadım . oyun kontrolleri nasıl oynanabilirlik ,ses , grafikler sen bunları hep denedin herhalde , yoksa oyunu yapınca ilk sana mı getirdiler,abi oyun mu nasıl olmuş diye.
<AREKDAŞLAR BEN NFSU2 Yİ BİTİRMİŞTİM .)
CALL OF DUTY 2!!!!!!!!Hanginiz bu oyunu Veteran derecesinde bitirdi?Bu bir şaheser.Activision'dan dileğim COD4'ü pc versiyonunada yapması.Cod3'deki gibi yapmasalar.
Halo 2'yi oynayanınız var mı? Bir ara XBox'ta Halo dünyanın en güzel oyunlarından biriydi. PC'de yaklaşık 4 sene önce oynamış, baya zevk almıştım. Acaba Halo 2 nasıl? Sistem gereksinimlerine bakılırsa hiçte fena değil...
MEDİVAL TOTAL WAR 2 SON OLARAK EN İYİSİ:) BIRAKAMAZSINIZ ZATEN !
OOOOMMMMEEEERRRRbana göre pes 6 ve yüzükleri efendisi
katılıyorum kesinlikle yüzüklerin efendisi...
- 1
- 2